Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημ. Σχολείου Κερατσινίου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων και ενεργειών για το εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, αποφάσισε να διοργανώσει λαχειοφόρο αγορά και με τα έσοδα της, να ενισχύσει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2018, στις 19:00, στο χώρο του 11ου Δημ. Σχολείου παρουσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και θα είναι ανοιχτή στο κοινό. 
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 1.867 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017.
http://www.pireasnews.gr/
 
Top