Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή στον τελικό του final -4 κυπέλλου ανδρών, που διεξάγεται στην Χίο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την περσινή ήττα τους στον τελικό από την Βουλιαγμένη, αυτή την φορά μπήκαν πιο «υποψιασμένοι» στην πισίνα και με... συνοπτικές διαδικασίες επικράτησαν, 9-4, του ΝΟΒ, παίρνοντας «εκδίκηση» για την απώλεια του προηγούμενου τροπαίου.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για 26η φορά στην ιστορία του (και έκτη συνεχόμενη) στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης, που είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι του Σαββάτου (24/03, 15:00), με στόχο να πάρει το 19ο τρόπαιο. 

Από τη στιγμή που οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν αρκούντως σοβαροί, ήταν ζήτημα χρόνου να πάρουν διαφορά και να «κλειδώσουν» από νωρίς το ματς. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 5-2 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, με τη Βουλιαγμένη να μην μπορεί να σκοράρει, παρότι στη συνέχεια κράτησε ανέπαφη την εστία της για 11 λεπτά!

Όλα τελείωσαν στο ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου, όταν ο Φουντούλης «καθάρισε» οριστικά το ματς, διαμορφώνοντας το 7-3. 
 
Top