«Περιμένουμε γεμάτο Παπαστράτειο»

Την Μπρέσια υποδέχεται την Τετάρτη (18/4, 18:45) στο Παπαστράτειο η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Champions League.  Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων ο Θρύλος θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην βρίσκεται. Διαβάστε τι δήλωσαν στο osfp.gr για την κρίσιμη αναμέτρηση ο προπονητής του Θρύλου Θοδωρής Βλάχος και ο πολίστας Γιώργος Δερβίσης.

Θοδωρής Βλάχος: «Αύριο με αντίπαλο την Ιταλική Μπρέσια, καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε την δύναμη της έδρας μας κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το έργο μας είναι  ιδιαίτερα δύσκολο απέναντι σε μια ιταλική, ιδιαίτερα σκληρή ομάδα.    Περιμένω τους παίχτες μου να παίξουν πιο ελεύθερα και πιο δυναμικά, έχοντας αποβάλει το άγχος της πρόκρισης στη Γένοβα. Περιμένουνε  ένα γεμάτο Παπαστρατειο. Θέλουμε τον κόσμο μας να μας μεταδώσει  παλμό και πάθος για την νίκη!»

Γιώργος Δερβίσης: «Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ μετά την διακοπή για τους αγώνες με την Εθνική ομάδα. Εδώ και λίγες ημέρες έχουμε ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα τον οποίο αντιμετωπίζουμε με πλήρη σοβαρότητα, αφού είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να κατακτήσουμε την νίκη και τους 3 βαθμούς που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου μας. Περιμένω να πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι, αρκετά σκληρό, αφού τόσο εμείς όσο και η Μπρέσια για λόγους γοήτρου και βαθμολογίας θέλουμε την νίκη. Το ότι παίζουμε στην έδρα μας αποτελεί ένα αβαντάζ για εμάς αφού θα έχουμε την βοήθεια και του κόσμου μας που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πάντα αποτελεί τον «παραπάνω» για εμάς!»

 
Top