Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα!
Μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου είναι έτοιμη να γράψει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος βρίσκεται στον τελικό του CEV Challenge Cup, για δεύτερη διαδοχική σεζόν και την Τετάρτη (4/4, OTESport7), στις 18:30 αντιμετωπίζει την Μπούρσα, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού όπου και πάλι ο Ολυμπιακός και η Τουρκική ομάδα είχαν διεκδικήσει το τρόπαιο. Η αναμέτρηση, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη, είναι sold out και ο κόσμος θα είναι ο έβδομος παίκτης της ομάδας, καθώς «εξαφάνισε» τα «μαγικά» χαρτάκια σε λίγες μόνο ώρες από την κυκλοφορία τους. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μετά τις διαδοχικές προκρίσεις σε βάρος της Ισπανικής Λογκρόνιο, της Ρουμάνικης Ταργκοβίστε, της Ελβετικής Πφέφιγκεν και της Ρωσικής Κράσνονταρ διεκδικεί τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στην Προύσα την Τετάρτη 11 Απριλίου.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε την Τρίτη το απόγευμα με παρακολούθηση βίντεο και απογευματινή προπόνηση. Εκτός διάθεσης του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς για το ματς με την Μπούρσα έχουν τεθεί η Μαρία Νομικού και η Κατερίνα Ζακχαίου.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.
 
Top