Ανοιχτή επιστολή-καταγγελία Πειραιάς, 09-11-2017
       ΑΠ: 50  /2017
                                          Προς:    1)Υ.ΝΑ.Ν.Π.  κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη
                                                        2)Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ
                                                        κ. Ράπτη Διονύσιο  
                                                        3)Α’ Υπαρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ.
                                                        κ. Κλιάρη Θεόδωρο

                                           Κοιν:    1)Υφ .Υ.ΝΑ.Ν.Π  κ. Σαντορινιό Νεκτάριο
                                                        2)Γεν.Γραμ. Υ.ΝΑ.Ν.Π  κ. Καλαματιανό Διονύσιο - Χαράλαμπο

ΘΕΜΑ: «Συνδικαλίζεται το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος;»
Η Ένωση Αττικής με αίσθημα ευθύνης αλλά και ηθικό πλέον χρέος προς όλες και όλους αναγκάζεται να απευθύνει με την παρούσα ανακοίνωση αυτή μια σειρά ερωτημάτων στην πολιτική και φυσική μας ηγεσία. Κύριοι:
Συστηματικά, κλιμακούμενα και αποδεδειγμένα πλέον πέρα από κάθε δεοντολογία και ηθική δέσμευση χρησιμοποιείται ο τεχνολογικός υπηρεσιακός εξοπλισμός και εν γένει η κρατική  υποδομή η οποία πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο από την παράταξη <Μαζί για την Ένωση> στην οποία επικεφαλής είναι ο Τμηματάρχης της ΔΠ Δ΄ Πλωτάρχης Λ.Σ. Γιώργος Ελευθεράκης. Ήδη από πέρυσι 28/9/2016 ιστοσελίδα Πανελλήνιας εμβέλειας  και συγκεκριμένα το bloko.gr με την ακόλουθη ανάρτηση  http://www.bloko.gr/2016/10/blog-post_851.html?m=1 στηλίτευσε το γεγονός  ότι εστάλησαν παραταξιακές ανακοινώσεις (Μαζί για τη Ένωση) παραμονές των εκλογών της Ένωσης Αττικής  μέσω υπηρεσιακού φαξ !!!!!!
Στην συγκεκριμένη λοιπόν ανάρτηση σε μια ιστοσελίδα   όπως το bloko.gr  με Πανελλήνια εμβέλεια και τίτλο <Συνδικαλίζεται το Αρχηγείο Λιμενικού;;> δεν εδόθη εξ' όσον γνωρίζουμε ποτέ δημόσια απάντηση εκ μέρους του Αρχηγείου. H αποστολή των ομαδικών φαξ όπως ξεκάθαρα φαίνεται πεντακάθαρα ότι είναι από γραμμή του Κ.Σ του Αρχηγείου (2104191561-3) το οποίο όλως τυχαίως;; είναι υπό τις διαταγές του Τμηματάρχη Διοίκησης κ.Ελευθεράκη. Στις  3/11/2017 υπήρξε και άλλο κρούσμα χρησιμοποίησης κρατικών υποδομών από άτομο-α το οποίο χρησιμοποίησε πάλι κρατικές υποδομές που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος για να στείλει παραταξιακή ανακοίνωση  και συγκεκριμένα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Αρχηγείου με κατάληξη @hcg.gr και πρόθεμα mazi.giatinenosi .


Τελικά ψάχνοντας βρήκαμε και άλλες παρόμοιες αποστολές. Ρωτάμε λοιπόν ευλόγως:
Α) Είναι νόμιμη αυτή η διαδικασία δηλαδή να χρησιμοποιούνται Λιμενικές άρα Κρατικές υποδομές για την αποστολή παραταξιακών ανακοινώσεων;;(oύτε καν δηλαδή σωματειακών τα οποία έχουν την νομική και θεσμική αποδοχή της Δικαιοσύνης)
β) Οι αρμόδιοι φορείς προέβησαν  στην    διενέργεια  έλεγχου  προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν πειθαρχική ή άλλη παραβατικότητα και να εντοπισθούν οι  υπαίτιοι ( κυρίως οι ηθικοί αυτουργοί ) για το περσινό κρούσμα ,    στο Κ.Σ. του Αρχηγείου;
γ) θα γίνει αντίστοιχη διενέργεια  έλεγχου προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν πειθαρχική ή άλλη παραβατικότητα  αντίστοιχα  για το τωρινά κρούσματα χρησιμοποίησης κρατικών υποδομών;
δ) για την απόκτηση  διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν χρειάζεται ειδική άδεια από την ΔΗΔΕΠ και δεν αφορά μόνο στελέχη η Υπηρεσίες του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚ;
ε) έχουν ξανασυμβεί ποτέ αυτά τα πράγματα από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος
Άραγε με τις πλάτες ποιών γίνονται όλα αυτά;;

Πως γίνεται να χρησιμοποιούνται κρατικές προκειμένου να στέλνουν οι συγκεκριμένοι ανακοινώσεις εναντίον του οποιουδήποτε.  Δικαιούμαστε να μάθουμε. Στο επιχείρημα ότι όλα βαίνουν καλά και είναι δικαίωμα το εκλέγειν οποιουδήποτε και το εκλέγεσθαι που επικαλούνται κάποιοι, η αλήθεια είναι διαφορετική. Όφειλαν να το γνωρίζουν. Στην πρόσφατη ιστορία και άλλοι, στην κεντρική πολιτική σκηνή, την εποχή της παντοκρατορίας τους, έλεγαν ότι το ηθικό δεν είναι και νόμιμο! Κι όμως κατέληξαν ενώπιον της δικαιοσύνης να απολογούνται, να ελέγχονται και τιμωρούνται παραδειγματικά. Δεν επιθυμούμε κάτι τέτοιο βέβαια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε εφόσον ο κατήφορος που επέλεξαν τελικά είναι γι αυτούς μονόδρομος. Τους ευχόμαστε καλή Αποκαθήλωση!
Αναμένουμε πειστικές και αποφασιστικές απαντήσεις
Επισυνάπτονται:
  1. Φωτοτυπία αποστολής από Κ.Σ
  2. Δημοσίευμα ιστοσελίδας bloko.gr
  3. Aντίγραφα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

                  

 
Top