ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ":
"ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ";
Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Καλήμερα Κερατσίνι" κ. Λουκάς Τζανής εξεδώσε ανακοίνωση ,που ασκεί δριμύτατη στην δημοτική αρχή του κ. Φ. Μελά, σχετικά με την κατασκευή του Κέντρου Υγείας στο Κερατσίνι.Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Σε Δημοτικό - πολιτικό φιάσκο τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση του αναγκαίου για τους Κερατσινιώτες «ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ» . Το έργο ΘΑ γινόταν σε έκταση που ΘΑ παραχωρούσε ο Ο.Λ.Π. στο Δήμο Κερατσινίου. (πίσω από τον Σκλαβενίτη)
Στην επιστολή (27/03/08) του προέδρου του Ο.Λ.Π. κ. Διον. Μπεχράκη, προς τον νυν Δήμαρχο κ. Φ. Μελά , τον ενημέρωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αίρονται οι «δεσμεύσεις» του Οργανισμού σχετικά με την παραχώρηση στο Δήμο τηςεπίμαχης έκτασης. (όπως αποκαλύψαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30/04/08)
Οι επαναλαμβανόμενες και ανούσιες φιέστες , με τις ατέλειωτες φωτογραφίσεις του Δημάρχου και κυβερνητικών στελεχών , σε συνδυασμό με τα τηλεοπτικά φαντασμαγορικά show's , δίνουν σιγά - σιγά τη θέση τους στη διαμορφούμενη (βάσει των τελευταίων εξελίξεων) ζοφερή πραγματικότητα.
Είναι επόμενο λοιπόν να γεννώνται εύλογα, κάποια αυτονόητα ερωτήματα:
α) Γιατί αποκρύψατε κ. Δήμαρχε από όλους τους Κερατσινιώτες το επίμαχο έγγραφο ;
β) Γιατί περάσατε απευθείας στην πομπώδη διαφήμιση του έργου, χωρίς την έγκαιρη και έγκυρη διασφάλιση του εν λόγω οικοπέδου του Ο.Λ.Π. ;
γ) Γιατί δεν είχατε μεριμνήσει για την εκπόνηση εναλλακτικού σχεδίου , έτσι ώστε να μην χαθεί η προθεσμία της χρηματοδότησης ; (λήγει τέλος του 2008)
Δυστυχώς , η σημερινή Δημοτική Αρχή αφήνει στην τύχη του ένα ακόμα έργο πνοής για το Κερατσίνι μας . Και όπως όλα δείχνουν το « ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ » θα εξελιχθεί για τους συνδημότες μας ένα ακόμα … «όνειρο δεμένο στο μουράγιο».
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΛΟΓΛΟΥ
 
Top