'Μπόσκο:
Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, τόνισε αρχικά ότι "παίξαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες σ' ένα παιχνίδι επιπέδου Champions League και αξίζαμε κάτι καλύτερο στο τέλος. Απ' όλα μας τα παιχνίδια ήταν το καλύτερο και θέλω να πω για τους παίκτες μου που προσπάθησαν μέχρι το τέλος, ήταν σοβαροί, πειθαρχημένοι και αξίζουν συγχαρητηρια για το πάθος και την θέληση που έδειξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για την στήριξη του μέχρι το τελευταίο λεπτό αν και με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Θέλουμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα".

Για την φυσική κατάσταση των παικτών, που πάλεψαν μέχρι το τέλος, σχολίασε: "Και στο δεύτερο μέρος που αλλάξαμε το σύστημα και γίναμε πιο επιθετικοί με το 4-4-2 είπαμε να μείνουμε ψηλά να τους κρατήσουμε μακριά από το τέρμα και αυτό ακολουθήσαμε. Σε θέμα τακτικής τα πήγαμε πιο καλά. Οι γραμμές ήταν κοντά για να καλύψουμε ο ένας τον άλλον".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης και το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στο Μπορντό, αποκάλυψε: "Θα πάει να κερδίσει, γιατί στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Χάσαμε με καλή εμφάνιση και τώρα θα πάμε να κερδίσουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ σ' ένα κρίσιμο λεπτό εκεί που ξέραμε πως ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός".

Με τη σειρά του, ο προπονητής της γαλλικής ομάδας παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με την ομάδα του και την εμφάνισή της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γάλλος τεχνικός:

Η ομάδα έκανε ένα ματς που ελπίζατε σήμερα;

"Ναι, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήρθαμε στη Αθήνα για να ήμαστε σοβαροί, και σε επίπεδο παιχνιδιού και συστήματος και τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί πετύχαμε ένα γκολ, στο δεύτερο αφήσαμε χώρους, ενώ είχαμε φάσεις να ήμασταν πιο επιθετικοί. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου σήμερα".

Οι παίκτες σας έδωσαν κάποιο σήμα με την απόδοσή τους;

"Πιστεύω και οι παίκτες και η ομάδα συνολικά κατάλαβαν τι ήθελα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν σοβαροί και ναι μου έδωσαν το σήμα για την συνέχεια της σεζόν".

Το σύνολο έδειξε κάτι το εξαιρετικό;

"Συνολικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι γιατί δείξαμε δύο καλά στοιχεία: οργάνωση, σοβαρότητα και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Η οργάνωση ήταν το στοιχείο που είχε καιρό να δείξει η ομάδα και θα μας βοηθήσει παντού, τόσο στις ευρωπαϊκές όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις. Ήρθαμε στην Αθήνα να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για πρόκριση και πιστεύω ότι τις αυξήσαμε".

Ο Ολυμπιακός ήταν ο δύσκολος αντίπαλος που περιμένατε;

"Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Στο πρώτο τους πιέσαμε ψηλά κάτι που τους μπλόκαρε και στο δεύτερο οι παίκτες μου ακολούθησαν το σύστημα το οποίο είχαμε πει".