Ζεστάθηκε ο Κόκκαλης
Ίσως το πιο μεγάλο νέο των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό είναι ότι ζεστάθηκε πάλι ο Σωκράτης Κόκκαλης με την υπόθεση πρωτάθλημα. Κι αυτό, όπως τουλάχιστον έχει αποδειχθεί διαχρονικά, είναι μάλλον πιο σημαντικό κι από την τάδε ή, την δείνα απουσία, από το άλφα ή, το βήτα πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στενοχωρημένος με την πορεία της ομάδας και δεν μπορούσε πραγματικά να χωνέψει πως ήταν δυνατόν ενώ αυτός έφυγε για την Αμερική στις 20 Δεκεμβρίου και ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος μπροστά από τον Παναθηναϊκό, να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα μετά από ένα μήνα και η ομάδα να είχε βρεθεί εφτά πόντους πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Βάλτε και τις εις βάρος του αποδοκιμασίες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, για να αντιληφθείτε την ψυχολογική του κατάσταση.

Ωστόσο, εδώ και κάποιες εβδομάδες, ο Κόκκαλης βλέπει κάποια πράγματα που του αρέσουν. Την ομάδα να δουλεύει και να ανταμείβεται με θετικά αποτελέσματα, όπως το διπλό στη Νέα Σμύρνη κι εντυπωσιακά σκορ, όπως η πεντάρα επί του Λεβαδειακού. Και εκεί που πραγματικά ο πρόεδρος ζεστάθηκε ήταν την Κυριακή, αφενός μεν με το στραπάτσο του ΠΑΟ από την Καβάλα, αφετέρου δε με το "καλό" διπλό του Ολυμπιακού στην Τρίπολη. Έδωσε το πριμάκι του στους παίκτες και ετοιμάζεται γενικά κι αυτός για να μπει πιο γερά στο παιχνίδι. Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά ζεστάθηκε...