Έχοντας αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά και τον Φορτούνη πιθανότατα βασικό ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα για την Τρίπολη για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τον Αστέρα.



Στο Λιμάνι αντιλαμβάνονται πλήρως -μετά και τη χθεσινή επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη- τη μεγάλη σημασία του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:30). Εφόσον καταφέρουν να περάσουν από την Αρκαδία με νίκη, θα έχουν αφήσει πίσω τους ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα στη Super League, καθώς έχουν ήδη… βγάλει από τη μέση τα εκτός έδρας ματς με Ατρόμητο και Παναιτωλικό και παρόλο που εκεί τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, παραμένουν σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.



Πέραν της δυναμικότητας του αυριανού αντιπάλου, αλλά και της παραδοσιακά δύσκολης έδρας του, το έργο των ερυθρόλευκων δυσχεραίνεται επίσης από τα αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός αποστολής αναμένεται να μείνουν οι Τσόρι Ντομίνγκεζ και Ντελβίν Εντινγκά, που έχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, όπως επίσης οι Αλμπέρτο Μποτία και (ίσως) ο Νταβίντ Φουστέρ λόγω ίωσης, προκειμένου να προφυλαχθούν εν όψει του αγώνα της Τρίτης με τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Από τα δύο προσεχή παιχνίδια θα λείψει σίγουρα ο Χόρχε Μπενίτες.



Ο Μίτσελ αναμένεται να επιλέξει για το βασικό σχήμα δύο παίκτες που άρπαξαν τις ευκαιρίες που τους έδωσε και να τους επιβραβεύσει. Πρόκειται για τον Τάσο Αυλωνίτη, που αναμένεται να αποτελέσει παρτενέρ του Ερίκ Αμπιντάλ στο κέντρο άμυνας, και τον Κώστα Φορτούνη, που προορίζεται για τη θέση του μεσοεπιθετικού σε ρόλο... αντι-Τσόρι. Άλλωστε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γνωρίζει καλά τα... κατατόπια στην Τρίπολη έχοντας αγωνιστεί στον Αστέρα τη σεζόν 2010/11, προτού πάρει από εκεί μεταγραφή για την Καϊζερσλάουτερν.



Μια πιθανή ενδεκάδα για τους ερυθρόλευκους στην Τρίπολη είναι η εξής: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι, Φορτούνης και Μήτρογλου. Θέση διεκδικούν και οι Ντουρμάζ - Ντοσεβί.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/11_31.html
 
Top