Θέμα στο site της CEV έγινε η παρουσία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ Βόλεϊ Ανδρών και η συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι άνθρωποι του Θρύλου. Στο www.cev.lu φιλοξενούνται δηλώσεις από την παρουσίαση του Ολυμπιακού στους Έλληνες δημοσιογράφους και τονίζεται ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το βήμα παραπάνω!



«Είμαστε σ’ έναν όμιλο που θα τον έλεγα περίεργο. Υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί, που είναι η Ζενίτ Καζάν, αλλά και οι άλλες ομάδες είναι σε καλό επίπεδο. Θέλουμε να ζήσουμε όπως η ομάδα του ποδοσφαίρου έτσι και εμείς μια μαγική ευρωπαϊκή βραδιά. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός πάντα σ’ όλα τ’ αθλήματα προσπαθεί να έχει ότι καλύτερο υπάρχει στο ρόστερ του. Έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ αλλά δεν έχουμε ξεφύγει στο οικονομικό. Τα οικονομικά δεδομένα σε σχέση μ’ άλλες ομάδες της Ευρώπης είναι πολύ χαμηλά. Από την άλλη θεωρώ ότι έχουμε εξαιρετικό ρόστερ αλλά όλα και όλοι κρίνονται μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Καζάζης.



Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε: «Δουλεύουμε σκληρά και βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Είναι πολύ σημαντικό που συμμετέχουμε σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και συμφωνώ με τον προπονητή και μέντορά μου ότι αυτή τη φορά θα πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είμαι σίγουρος ότι οι νέοι παίκτες που έχουμε στην ομάδα μας θα το διασκεδάσουν. Θα πρέπει να δείξουμε, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, ότι έχουμε μια δυνατή ομάδα. Ελπίζω όλοι οι παίκτες του ρόστερ θα ζήσουν μεγάλες στιγμές όπως είχα την τύχη και εγώ να ζήσω στο παρελθόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.»



Φιλοξενούνται επίσης δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΤΑΑ Παντελή Ταρνατόρου αλλά και της γενικής δ/ντρίας Χριστίνας Τσιλιγκίρη. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του εκτός έδρας στο Κλάγκενφουρτ κόντρα στην Ποζοίλνιτζα.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top