Αναγκαίο κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ήταν ένα αποτέλεσμα σαν το χθεσινό (1-1) απέναντι στον Ολυμπιακό για τον Πανιώνιο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παύλος Μητρόπουλος.



Μετά από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, για τον Πανιώνιο ήταν... βάλσαμο, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, μια καλή εμφάνιση σαν κι αυτή που χθες οδήγησε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» για το Κύπελλο, όπως υποστήριξε ο 24χρονος μέσος, που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του.



Ο Μητρόπουλος μίλησε για τον πρωτεύοντα στόχο της σωτηρίας, αλλά και το Κύπελλο για το οποίο οι «κυανέρυθροι» δεν αδιαφορούν, ενώ αναφέρθηκε και στην παλιά του ομάδα, την ΑΕΚ.



Αναλυτικά, ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε για:



-την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό: «Με τον Φωστήρα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό ματς και τότε είχαν παίξει πολλά νέα παιδιά. Χθες ήταν ένα άλλο παιχνίδι και είχαμε ανάγκη να έχουμε μια καλή εμφάνιση για να πάμε στη Βέροια για το πρωτάθλημα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός μπαίνει πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και ότι αν σκόραρε θα μπορούσε να διαχειριστεί πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι. Έκαναν πολλές ευκαιρίες στην αρχή και σκόραραν, αλλά αυτό το γκολ μάλλον μας ταρακούνησε. Εμείς ανασυνταχθήκαμε, περιμέναμε τις ευκαιρίες μας και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία».



-τη σύνθεση του Πανιωνίου στο ματς: «Ο Ολυμπιακός και τη δεύτερη και την τρίτη ομάδα να βάλει δεν είναι σημαντικές οι διαφορές. Έχει μακράν το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο βάθος, αλλά θέλαμε να παίξουμε για να πάρουμε ψυχολογία εν όψει του ερχόμενου ματς».



-το στόχο του Πανιωνίου στο Κύπελλο: «Το Κύπελλο κάθε χρόνο μας ενδιαφέρει. Και πέρσι πήγαμε στα προημιτελικά και αποκλειστήκαμε από τον ΟΦΗ. Το θέμα είναι σε τι τάιμινγκ έρχεται το Κύπελλο. Αν κινδυνεύεις, το αφήνεις λίγο πιο πίσω. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, αλλά μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο. Άλλωστε φέρνει και έσοδα που τη δεδομένη στιγμή ο σύλλογος τα χρειάζεται».



-τη νέα μορφή του Κυπέλλου: «Εγώ είδα περισσότερες εκπλήξεις φέτος. Κάτι έπρεπε να αλλάξει για να υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον. Σε κάθε γκρουπ υπάρχει ανταγωνισμός, που και ακόμη και η τελευταία ομάδα του ομίλου μπορεί να διεκδικήσει κάτι».



-την άποψή του για το πρωτάθλημα: «Είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα τουλάχιστον τα τελευταία 5-6 χρόνια. Δεν υπάρχει μονοτονία με το να ξεφεύγουν κάποιες ομάδες από την αρχή, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως περίπου δέκα ομάδες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους και κάποιες άλλες ομάδες, όπως η Βέροια και η Καλλονή θα παλέψουν για να κάνουν την έκπληξη».



-το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει πρόσφατα: «Τώρα είναι όλα καλά. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Μερικές φορές από το πάθος που έχει δημιουργούνται κάποια προβλήματα που δεν θες. Ήταν μια αντίδρασή μου σε ένα μαρκάρισμα. Αυτό γίνεται στην καθημερινότητα. Το θέμα είναι να το ξεπερνάς».



-την παλιά του ομάδα, ΑΕΚ: «Εννοείται πως παρακολουθώ την ΑΕΚ και είμαι σίγουρος πως θα γυρίσει. Είχα πει από την αρχή πως ο κόσμος της δεν πρέπει να στενοχωριέται. Δεν υπήρχε άλλη λύση από τη Γ’ Εθνική εκείνη την εποχή, αλλά είναι βέβαιο πως η ΑΕΚ θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/blog-post_6588.html
 
Top