Νέο δημοσιεύμα αυτή τη φορά από την Ισπανία, αναφέρει ότι ο Ερίκ Αμπιντάλ τον Δεκέμβρη θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και θα επιστρέψει στην Βαρκελώνη για... μόνιμη εγκατάσταση.



Πριν από μερικές μέρες ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, είχε διαψεύσει δημοσιεύμα ελληνικής εφημερίδας που ανέφερε ότι ο Γάλλος αμυντικός τον Δεκέμβρη θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο η καταλανική «Sport» επαναφέρει και πάλι το συγκεκριμένο θέμα στο προσκήνιο.



Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αμπιντάλ έχει πάρει ήδη την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα μέσα της περιόδου και το μοναδικό ενδεχόμενο για να... αλλάξει γνώμη είναι να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην φάση των «16» του Champions League.



Σύμφωνα πάντα με το δημοσιεύμα ο 35χρονος αμυντικός δεν έχει ενθουσιαστεί με την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία του, αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, έχει αποφασίσει να... τελειώσει την καριέρα του και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη για μόνιμη εγκατάσταση.



Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα φέρεται να του έχει κάνει πρόταση για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στις ποδοσφαιρικές σχολές του συλλόγου. Το δημοσίευμα αναφέρει και κάποια γεγονότα που δείχνουν ότι η επιστροφή του Αμπιντάλ στην Ισπανία είναι μάλλον... πιθανή, όπως ότι η σύζυγός του δεν μένει πλέον στην Αθήνα και πως οι δύο από τις τρεις κόρες που έχει ο αμυντικός του Ολυμπιακού γράφτηκαν πριν από μερικές εβδομάδες σε αγγλόγωνο σχολείο στην Βαρκελώνη...





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/blog-post_2918.html
 
Top