Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης των Νέων του Ολυμπιακού με 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, ήταν ο Κώστας Γαρεφαλάκης.



Ο σκόρερ των δύο γκολ των ερυθρόλευκων, μίλησε στον «Γαύρο» μετά το τέλος του αγώνα με τους «πράσινους» και τόνισε για το ματς:



«Από το πρώτο μέχρι και το 90ο λεπτό είχαμε την κυριαρχία του αγώνα και ήμασταν ανώτεροι μέχρι το τέλος έχοντας τις περισσότερες ευκαιρίες. Ο αντίπαλος μόνο μία φορά μας απείλησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και καμία άλλη φορά δεν έφτασε στην εστία μας. Πιστεύω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά».



Όσον αφορά τα δύο προσωπικά του γκολ: «Το να σκοράρεις σε ντέρμπι και ειδικά σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό που πολλοί είναι οι παίκτες που το ονειρεύονται ακόμα και σε επίπεδο ακαδημίας, με κάνει πολύ χαρούμενο. Αλλά φυσικά δεν θα το κατάφερνα αυτό αν δεν είχα τη βοήθεια των συμπαικτών μου».



Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα και βλέπετε ότι έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα μέχρι τώρα και φυσικά εκτός από το πρωτάθλημα θέλουμε να έχουμε φέτος μία καλύτερη πορεία στο Youth League απ’ ότι είχαμε πέρσι» και τον δικό του προσωπικό στόχο, τόνισε:



«Όλοι οι παίκτες της ακαδημίας αυτό που ονειρεύονται και θέλουν είναι να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.



Φυσικά και εμένα αυτός είναι ο στόχος μου και από εκεί και πέρα αν δεν τα καταφέρει κάποιο παιδί να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο σε ένα επιθυμητό επίπεδο».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/blog-post_5239.html
 
Top