Έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Νεπτούνας είναι ο Ολυμπιακός.



Η αποστολή του Θρύλου αναχώρησε το πρωί, με δεκατρεις παίκτες στη σύνθεσή της, για τη Λιθουανία, όπου το βράδυ της Παρασκευής (31/10, 20:00, ΝΕΡΙΤ) θα αντιμετωπίσει τη Νεπτούνας για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.



Η αποστολή αναχώρησε αεροπορικώς από το «Ελ. Βενιζέλος» αρχικά για τη Κοπεγχάγη και από εκεί θα αλλάξει πτήση για τη χώρα της Βαλτικής. Ο Μίλαν Τόμιτς έχει συμπεριλάβει στην αποστολή δεκατρείς παίκτες, καθώς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιους θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει κόντρα στην ομάδα του Κάζις Μακσβούτις.



Στην αποστολή βρίσκονται κανονικά ο Τρεμέλ Ντάρντεν και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Ντάρντεν έχει κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, αλλά, όπως είπε στις δηλώσεις του ο Τόμιτς, δεν θα αγωνιστεί και είναι στην αποστολή για να ενσωματωθεί καλύτερα και πιο γρήγορα στο ρόστερ, αλλά και για λόγους ψυχολογίας.



Όσον αφορά τον Πέτγουεϊ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό (29/10) ομαδικό πρόγραμμα, ο Αμερικανός φόργουορντ θα δοκιμάσει σήμερα το απόγευμα (30/10), στην προπόνηση που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στη «Svyturio Arena», να γυμναστεί και μόνο εάν τα καταφέρει θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα.



Εκτός παραμένουν, φυσικά, οι τραυματίες Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου.



Η αναμέτρηση με τη Νεπτούνας Κλαϊπέδα θα διεξαχθεί αύριο (31/10, 20.00), με τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΡΙΤ. Στον Ολυμπιακό δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του «διπλού», προκειμένου να συνεχίσουν αήττητοι τις υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα, κάνοντας το «τρία στα τρία» και παραμένοντας επικεφαλής στο Δ’ Όμιλο.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/13.html
 
Top