Δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού έκανε ο Μάρκο Σίλβα μετά την λήξη της αναμέτρησης στο "Emirates"και την επική νίκη του Ολυμπιακού:

Ο Πορτογάλος ανέφερε αρχικά: «Φυσικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ. Η ομάδα μου δεν είχε κερδίσει ποτέ μέσα σε Αγγλία και για να το έκανε θα έπρεπε να παίξει δυνατά και πάθος για να το πετύχει. Δουλέψαμε πολύ για να κατακτήσουμε αυτή τη νίκη. Πιέσαμε, προσπαθήσαμε πολύ και τα καταφέραμε».

Για το αν έπαιξαν ρόλο τα λεπτά οι παίκτες του σκόραραν: «Έπαιξα ρόλο τα λεπτά που μπήκαν τα γκολ μας. Προηγηθήκαμε νωρίς αλλά και η αντίδραση στα γκολ που δεχτήκαμε. Έπαιξε ρόλο η προσπάθεια των παικτών μου, πάλεψαν τα έδωσαν όλα υπέφεραν και τα κατάφεραν. Δεν είχαμε κερδίσει ποτέ στην Αγγλία, ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν, τα δώσαμε όλα και το πετύχαμε».

Για τον παίκτη που ξεχώρισε: «Η ομάδα. Η μεγάλη νικήτρια είναι η ομάδα. Ποτέ δεν θα με ακούσετε να μιλάω για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Όλοι τα έδωσαν όλα για να έρθει αυτή η νίκη».




http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/09/blog-post_8783.html
 
Top