Έφυγε πριν από μερικά χρόνια από την Αθήνα και τον κόσμο της τηλεόρασης και ξεκίνησε μια νέα ζωή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ζάκυνθο...




Ο Άγγελος Πυριόχος μίλησε για την τρομερή αυτή αλλαγή στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Η τηλεόραση δεν έχει πλέον θέση στη ζωή του. Στη Ζάκυνθο τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, ανθρώπινα, και εκεί έχει κερδίσει πολλούς φίλους και καρμική ηρεμία. Ο ίδιος σχολιάζει: «Εχω αποσυρθεί από το μεροκάματο της τηλεόρασης, το οποίο δεν με αφορούσε κιόλας. Το μεροκάματο ήταν μια χαρά, η καριέρα στην τηλεόραση δεν με αφορούσε».

Κάνοντας μια βόλτα από το κουρείο των φίλων του μπορεί να ρίξει και ένα... σκούπισμα. Πάει γυμναστήριο, κάνει εκπομπή στο τοπικό ραδιόφωνο και το απόγευμα εργάζεται στον δημοτικό κινηματογράφο του νησιού, όπου καθαρίζει τον χώρο και σερβίρει ποπ κορν.

Όσον αφορά στον λόγο που εγκατέλειψε την Αθήνα, αποκάλυψε πως αιτία ήταν ένας... χωρισμός. «Ο χωρισμός ήταν μια πολύ τραγική στιγμή στη ζωή μου. Έτσι αποφάσισα να φύγω, για να προλάβω να ζήσω τους γονείς μου, τους οποίους είχα αφήσει από 14-15 ετών, όταν ήρθα στην Αθήνα», τόνισε.


 
Top