Τα «σπασμένα» Λαγουδάκου-Γλύκα- Πατσιλινάκου- πληρώνει τώρα ο Δήμος Περάματος    . Ο Δήμος οδηγείται σε  χρεοκοπία μετά  και τη νέα κατραπακιά  που του ήρθε , αυτή τη φορά από ΙΚΑ και Εφορία .

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , απαντώντας , σε σχετική ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου , Τάκη Κούρτη, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  ενημέρωσαν για τα αποτελέσματα των ελέγχων του ΙΚΑ και της Εφορίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκαναν , ο έλεγχος του ΙΚΑ καταλόγισε στο Δήμο πρόστιμα και προσαυξήσεις ύψους 4.250.000 ευρώ λόγω μη απόδοσης στο παρελθόν των ασφαλιστικών εισφορών που έρχονται από τα έτη 2002 έως και 2011.

Επίσης ο έλεγχος της Εφορίας  καταλόγισε ποσό 725.000 ευρώ που αφορούν την κατάτμηση του έργου ασφαλτόστρωσης στη πόλη μας και αφορούν επίσης παρακρατηθέντες και μη αποδοθέντες φόρους από τους παιδικούς σταθμούς. Συνολικά ΙΚΑ και εφορία 4.975.000 ευρώ ανεβάζοντας έτσι το συνολικό χρέος του Δήμου στα 65.000.000 ευρώ.

Οι νέοι αυτοί καταλογισμοί ανατρέπουν τον οικονομικό προγραμματισμό που έχει κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή και γίνεται πολύ δύσκολη η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και καθιστώντας δύσκολη την λειτουργία του Δήμου.
http://newsta.gr/
http://www.pireasnews.gr/
 
Top