Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την ξενάγηση της σχολής του Σικάγο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη:


Εντυπωσιασμένα από το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη έμειναν τα μέλη της Σχολής μας από το Σικάγο που πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες επίσκεψη στην Ελλάδα. 

Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της Σχολής μας μαζί με τον επικεφαλής κ. Γιάννη Κοσμά ξεναγήθηκαν από τον Διευθυντή Σχολών κ. Βασίλη Νάνο τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους και έζησαν μια μοναδική εμπειρία. 


Τα παιδιά είδαν το γυμναστήριο της πρώτης ομάδας αλλά και της Ακαδημίας, τα δυο εστιατόρια, τα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας, την πισίνα και το υδρομασάζ, τους ξενώνες της Ακαδημίας και της πρώτης ομάδας, το ιατρείο και φυσικά όλα τα γήπεδα που υπάρχουν στο Ρέντη αλλά και τα υπό κατασκευή. 


Τόσο οι προπονητές όσο και οι ποδοσφαιριστές είχαν δεκάδες ερωτήσεις για τις εγκαταστάσεις, για τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου, για τα μπάτζετ στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμη και για τον τρόπο που κουρεύεται το χόρτο στα γήπεδα. Οι περισσότεροι εξ' αυτών δεν είχαν έρθει στην Ελλάδα και εντυπωσιάστηκαν από τις επενδύσεις. 
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/03/blog-post195.html
 
Top