Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sdna.gr» παραχώρησε ο Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας για τον αγώνα με τον Άρη που ουσιαστικά έδωσε το πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό αλλά και την αναμέτρηση με την Χίμκι που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο φόργουουρντ του Θρύλου:

Για τα συναισθήματά του για την επιστροφή στο Αλεξάνδρειο:

«Δεν έχω κρυφτεί ποτέ μου. Ο κόσμος ξέρει...Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι λογικό και γω να θέλω να κερδίσω και ο Αρης επίσης.Σε όλο αυτό το κομμάτι μπορεί να υπάρξει το οτιδήποτε. Δεν νομίζω πως έχει νόημα να σχολιάσω κάτι περαιτέρω. Για μένα είναι πάντα ιδιαίτερο όταν επιστρέφω και παίζω σε αυτό το γήπεδο».

Οσον αφορά τη νίκη η οποία κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χαρίζει στην ομάδα του την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σχολίασε:

«Ηταν ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Εμείς ανταπεξήλθαμε σε αυτές. Πήραμε μία πολύ δύσκολη νίκη σε μία πολύ όμορφη έδρα. Για μας ήταν απλώς ακόμα ένα βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού αυτός είναι και ο στόχος μας».

Για την  ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Αρη:

«Είναι ευτυχία για εμάς να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα με τέτοια ατμόσφαιρα. Μακάρι να είναι έτσι συνέχεια τα γήπεδα στην Ελλάδα. Το έχουμε ανάγκη».

Για τον αγώνα με την Χίμκι:

«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Εχουμε ψυχολογία μετά τις δύο πολύ σημαντικές νίκες με Ρεάλ Μαδρίτης και Αρη. Ευχή μας είναι το καλό να τριτώσει και να πάρουμε στη Χίμκι μία ακόμα νίκη, την οποία χρειαζόμαστε πάση θυσία για να μείνουμε ζωντανοί σε ό,τι αφορά την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση της Euroleague».
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/03/blog-post267_30.html
 
Top