Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει αλλά και την κατάθεση του θύματος να εξακριβώσουν αν πρόκειται για ληστρική επίθεση ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών....

Θρίλερ τα μεσάνυχτα στην παραλιακή με θύμα ιδιοκτήτη ναυτιλιακής. Άγνωστοι έστησαν καρτέρι και επιτέθηκαν σε Σύρο επιχειρηματία την ώρα που κινούνταν με πολυτελές τζιπ μάρκας Lexus και αφού τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια τον μετέφεραν και τον άφησαν αναίσθητο στην περιοχή της Βάρκιζας.

Στην ίδια περιοχή λίγη ώρα αργότερα, κοντά στο Ribas, βρέθηκε καμένο ένα αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα ήταν το τζιπ του επιχειρηματία και οι δράστες το έκαψαν για να καλύψουν τα ίχνη τους. 

Αρχικά είχε επιληφθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής όμως λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, καθώς ο Σύρος είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα ναυτιλιακά, την έρευνα ανέλαβαν τα κεντρικά της Ασφάλειας και σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει αλλά και την κατάθεση του θύματος το οποίο βρήκε πριν λίγη ώρα από το νοσοκομείο να εξακριβώσουν αν πρόκειται για ληστρική επίθεση ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών. 

Το καμένο όχημα που βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα στο Ribas (πηγή: vimaonline.gr)

 
Top