Στις πτυχές, που ώθησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πέμπτου διαδοχικού Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών, αναφέρθηκε η Ιβάνα Νέσοβιτς.



«Δεν μπορώ να σας εκφράσω το πόσο χαρούμενη είμαι γιατί ήρθα εδώ στην μέση της σεζόν και σε αυτό το μικρό διάστημα μπόρεσα να γίνω κομμάτι της ομάδας. Όλα τα κορίτσια δουλέψαμε πολύ σκληρά και σίγουρα αξίζουμε αυτό το κύπελλο. Γνωρίζω την αντιπαλότητα των δυο ομάδων και η ευχή μου εξ αρχής ήταν να παίξουμε στον τελικό εναντίον του Παναθηναϊκού μιας και θα κάναμε πολύ χαρούμενους τους οπαδούς μας κερδίζοντας το κύπελλο απέναντι σε αυτούς» ήταν η αρχική επισήμανση της διεθνούς Σέρβας διαγωνίου του Ολυμπιακού για να συμπληρώσει:



« Νομίζω ότι είχαμε την ωριμότητα να κερδίσουμε χωρίς να είμαστε προκλητικές όπως οι αντίπαλες μας, χρησιμοποιήσαμε το μυαλό μας και δεν αφήσαμε ελπίδες στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανη για τα κορίτσια δείξαμε οτι είμαστε μια πραγματική ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν είναι ένας ή δυο παίκτες αλλά όλοι όσοι την απαρτίζουν, οι αθλήτριες και ακόμα και το τεχνικό τιμ».






http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top