Η Ρωσική Φιλοσοφική Κοινωνία, το Εθνικό Ρωσικό και το Εθνικό Βραζιλιάνικο  Τμήμα του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ, βραβεύουν τον Πάρι Κατσίβελο για το βιβλίο του <<Με Πυξίδα το ΦΩΣ>>  

Με λαμπρότητα, συγκίνηση και τέσσερις σημαντικές διεθνείς βραβεύσεις για τον Πάρι Κατσίβελο, έγινε η κεντρική παρουσίαση της 3ης έκδοσης του βιβλίου του Μεταφυσικής

     
Τέσσερις σημαντικές  διεθνείς βραβεύσεις, έλαβε ο Πάρις Κατσίβελος, με την ευκαιρία της κεντρικής παρουσίασης της Νέας (3ης)  έκδοσης του βιβλίου του Αυτοβελτίωσης και Εσωτερισμού <<Με Πυξίδα το ΦΩΣ>>, το οποίο ήδη είχε λάβει δεκαοκτώ Βραβεύσεις και Διακρίσεις.  Η παρουσίαση του βιβλίου, έγινε πρόσφατα σε αίθουσα τελετών κεντρικού βιβλιοπωλείου της Αθήνας, υπό την Αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών - Λόγου και Επιστημών Ελλάδος ,  με την  στήριξη του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ και των Ενώσεων Πολιτισμού και  Ανάπτυξης. 
   
  
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναγράφονται στις πολυτελείς πλακέτες και τα μετάλλια  που έλαβε ο Πάρις Κατσίβελος: Η  Ρωσική Φιλοσοφική Κοινωνία (Εταιρεία) - The Russian Philosophical Society, του απένειμε το <<Μεγάλο Βραβείο Λογοτεχνίας - Ο Άγιος Λέων Τολστόϊ>>, καθώς και <<Χρυσό Μετάλλιο με το 1ο Βραβείο Λογοτεχνίας>>  για το βιβλίο του Φιλοσοφίας, Αυτοβελτίωσης και Μεταφυσικής <<Με Πυξίδα το ΦΩΣ>>, γιατί στα 34 κεφάλαιά του, καλύπτει με σπάνιο τρόπο, όλα τα πεδία της Παραψυχολογίας, στηρίζοντας τον άνθρωπο στον διαρκή αγώνα του για το Καλό και το Φώς. 

   
Το Ρωσικό Εθνικό Τμήμα του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ -The Russian National Branch of the World Philosophical Forum, του απένειμε το <<1ο Βραβείο Καλύτερου Βιβλίου Μεταφυσικής>>,  για το βιβλίο του, γιατί διαφωτίζει, κατευθύνει και στηρίζει τον άνθρωπο στον αγώνα του για το Καλό και το ΦΩΣ!!!
    
Επίσης, το Βραζιλιάνικο Εθνικό Τμήμα του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ -The Brazilian National Branch of the World Philosophical Forum, του απέστειλε το <<Ειδικό Μετάλλιο Τιμής της Βραζιλίας για την Ειρήνη, την Λογοτεχνία, την Αειφόρο Ανάπτυξη και τις Τέχνες>>, για την διαρκή στράτευσή του στην Ειρήνη, στο Καλό, στο Φώς και στις Τέχνες, καθώς και για το βιβλίο του Αυτοβελτίωσης και Μεταφυσικής <<Με Πυξίδα το ΦΩΣ>>.
   
 Οι βραβεύσεις  εστάλησαν στην Μόσχα, όπου εδρεύει το προεδρείο του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ, αφού ο Πάρις Κατσίβελος, αδυνατούσε, για λόγους οικογενειακούς να μεταβεί στο εξωτερικό στις έδρες των ανωτέρω φορέων. Ο πρόεδρος του Φόρουμ, Ρώσος και σθεναρός φιλέλληνας Δρ.  Ίγκορ Κοντράσιν επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα για τις ετήσιες εργασίες του συμποσίου, τις πρώτες ημέρες Οκτώβρη. Με την ευκαιρία λοιπόν της κεντρικής παρουσίασης της 3ης έκδοσης του βιβλίου του Πάρι Κατσίβελου, έφτασε στην Ελλάδα κάποιες ημέρες ενωρίτερα ώστε να παραδώσει, δια των χειρών του, τις βραβεύσεις που ήδη του είχαν αποσταλεί.  
   
  
Την παρουσίαση  του βιβλίου του Πάρι Κατσίβελου, άνοιξε η νέα εκδότριά του κυρία Μάνια Μακρή, που παρουσίασε και τον συγγραφέα στο κοινό. Η πρόεδρος του  Ομίλου για την UNESCO Τεχνών - Λόγου και Επιστημών Ελλάδος κυρία Νίνα Διακοβασίλη, αρχικά  μίλησε για τον συγγραφέα, και  τόνισε τον τρόπο, που το βιβλίο του, επηρέασε  την ζωή της, αφού από αυτό πήρε απαντήσεις για δεκάδες υπαρξιακά ερωτήματα, αλλά και βρήκε σε αυτό καθοδήγηση και στήριξη σε προβλήματα καθημερινά της βίωσης.
    
 Ακόλουθα κλήθηκε στο βήμα, από την εκδότρια  ο Πρόεδρος του  Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ κύριος  Ίγκορ Κοντράσιν, ο οποίος μίλησε θερμά για την οκταετή άψογη συνεργασία του με τον Πάρι Κατσίβελο, αφού αυτός είναι Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φόρουμ στην Ελλάδα και Αντιπρόεδρός του, Υπεύθυνος για την Ανάπτυξη του Πολιτισμού και του Διαπολιτισμικού Διαλόγου, αλλά και μόνιμος ομιλητής του σε όλα τα φιλοσοφικά διαλεκτικά συμπόσια. Ο κύριος Κοντράσιν εγχείρισε εκ μέρους των αναφερόμενων φορέων, τα σημαντικά βραβεία στον Πάρι Κατσίβελο και τόνισε τον διαρκή αγώνα του για το Καλό και το Φως, με ομιλίες και δράσεις του περί το Πνεύμα, τις Τέχνες και το κοινό Καλό.
   
  Ο Πάρις Κατσίβελος, έλαβε τον λόγο στην συνέχεια και κατά την πάγια τακτική του εγκατέλειψε το βήμα και ¨επεκοινώνησε¨  από κοντά και ανάμεσα στο κοινό  της κατάμεστης αίθουσας, σε μια συγκινητική από καρδιάς εξομολόγηση, τις κριμένες και τις φανερές  Αλήθειες του πονήματός του, παρουσιάζοντας τις ιδιαίτερες ¨Ουσίες¨ του, τα ερεθίσματα για την γραφή του, τα κεφάλαιά του, τα μηνύματα και την στήριξη  που μπορεί να προσφέρει στους αναγνώστες του.  
    
  Είπε ότι αφού ταξίδεψε γόνιμα και ζεστά στις καρδιές και στις συνειδήσεις κάποιων χιλιάδων αναγνωστών, το βιβλίο του, σε μια εξαετή πετυχημένη διαδρομή από τις εκδόσεις Λιβάνη, ακόλουθα από τις εκδόσεις Όστρια και αφού χαρακτηρίστηκε  από τα Μ.Μ.Ε., βιβλίο σταθμός στη διεθνή βιβλιογραφία της Αυτοβελτίωσης και του Εσωτερισμού, από την περασμένη Άνοιξη βρήκε το λιμάνι του, στις  Εκδόσεις Μακρή, στον φυσικό του χώρο και ανάμεσα σε ομοειδή του βιβλία. 
      
Τόνισε ότι μεγάλο µέρος απ’ το Φως και την Αγάπη που κοµίζει το παρόν εγχείρηµα,  ανήκει  σε όσους διδασκάλους, με την παρουσία ή με το έργο τους φώτισαν τη διαδρομή του και στήριξαν την ύπαρξή του, σε όσους Γέροντες, Αγίους, Θεραπευτές, Προστάτες, Οδηγούς  (ενσώματους και ασώματους), σε όσες Φωτεινές Δυνάμεις, Διάνοιες, Ποιότητες, Ουσίες, Εξουσίες, σε όσους Αγγέλους, Αρχαγγέλους (όλων των ακτίνων), σε όσες φωτεινές ραδιοβολίες και συχνότητες, σε όσα φωτεινά πεδία πέρασαν στη συνειδητότητά μου. 
     
Ένα άλλο μέρος αυτού του Φωτός,  είπε, ανήκει στις συνθήκες που <<οικονόμησε>> και γενναιόδωρα προσέφερε το Άγιο Σύμπαν και  ανέπεμψε ευχαριστία,  για το εκπληκτικό περιπετειώδες ταξίδι αυτής της βίωσης, στις ΕΣΩ αλήθειες και για  όλες  τις δωρεές σπουδής, μαθητείας, άσκησης, εκ-παίδευσης,  εκ-γύμνασης, σε  αυτή την συγκλονιστική βιωματική περιπλάνηση, αναταράξεων, περιδινήσεων και στροβιλισμών, αλλά και για την πόρευσή του, σε χώρους και χώρες Φωτός, με ευλογίες και θαύματα, με Δώρα εκ των Άνω, με χαρές και Χάρες κάθε λογής!!!!!!!
   


  Στη συνέχεια ο  ίδιος, παρουσίασε τους καθηγητές που τοποθετήθηκαν για το βιβλίο του, τον κύριο Γιώργο Καμπουράκη  Καθηγητή  Ηλεκτρολόγων  Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ  του Ε.Μ.Π., δ/ντή του  Εργαστηρίου Επικοινωνίας, Ακουστικής και Τεχνολογίας Μ.Μ.Ε. και τον κύριο Μάριο Νόττα  καθηγητή του Αυστριακού Πανεπιστημίου D.U.K. και Επικεφαλή  του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (Εuropean Communication Institute - ECI). Οι καθηγητές υπογράμμισαν, μεταξύ άλλων, την αμετακίνητη, αταλάντευτη εμμονή του Πάρι, στο Καλό και στο Φως και την διαρκή στράτευσή του, για έναν καλύτερο Κόσμο, για την Αδελφοσύνη των λαών, την Ισότητα, την Ελευθερία, την Ειρήνη, την Αγάπη, τη Δικαιοσύνη, την Αλήθεια, τις ¨΄Ισες ευκαιρίες¨ και μια ¨ζωή Φωτός¨ για όλους τους ανθρώπους, χωρίς καμιάς μορφής διακρίσεις, χωρίς όρους, χωρίς όρια. 
καλλιτέχνες, τίμησαν τον Πάρι Κατσίβελο και το πόνημά του, στην αφετηρία  αυτής της νέας τους διαδρομής.

     Αποσπάσματα απ΄ το βιβλίο  διάβασε  ο συγγραφέας  με τον μουσικό        Ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, πανεπιστημιακοί, διπλωματικοί, διανοητές και Κωνσταντίνο Μπιλίση να τον συνοδεύει στο πιάνο με ιδιαίτερη ευαισθησία. 
Φυσικά τα πηγαδάκια με τις προσωπικές εσωτερικές εμπειρίες όλων,  έδωσαν και πήραν.  

 
Top