Έξαλλοι οι αστυνομικοί για τον Παναγιώτη Μελά για το επεισόδιο με την ομάδα ΔΙΑΣ. «Μιλούσε στο κινητό, αρνήθηκε δώσει στοιχεία»

Όλοι οι πολίτες, "Επώνυμοι-Ανώνυμοι", "Γνωστοί-Άγνωστοι", είναι ίσοι απέναντι στο νόμο” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Πειραιά με αφορμή τη σύλληψη του πρώην βουλευτή Παναγιώτη Μελά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του κ. Μελά με αποτέλεσμα ο πρώην βουλευτής να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο και όρισε δικάσιμο για τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πλήρωμα της ομάδας ΔΙΑΣ έκανε σήμα στον Παναγιώτη Μελά να σταματήσει με το όχημα του για έναν τυπικό έλεγχο όμως εκείνος δεν υπάκουσε, ενώ υποστηρίζουν πως τη στιγμή που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν εκείνος τους εξύβρισε.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά:

«ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;»

Με αφορμή την προσαγωγή πρώην βουλευτή Πειραιά στο Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου από συναδέλφους της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, δηλώνουμε ότι, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει βρίζοντας τον σκληρά εργαζόμενο Αστυνομικό, που αγόγγυστα καθημερινά με κίνδυνο ζωής, χωρίς μέσα και με υπερεργασία, προσφέρει τα μέγιστα για την ασφάλεια του πολίτη.

Χθες, δίναμε συγχαρητήρια στο προσωπικό της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά για την σύλληψη δραστών που ενεργούσαν κλοπές στη Μύκονο, σε συνέχεια των χιλιάδων ανάλογων περιπτώσεων συγχαρητηρίων προς την ίδια ομάδα για το έργο της. Μιας Υπηρεσίας, ψηλά στην συνείδηση των πολιτών για την με αυταπάρνηση και θυσίες προσφορά της.

Η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τους συναδέλφους, εκφράζοντας την στήριξή μας και θέτοντας το νομικό μας τμήμα στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι εμείς οι Έλληνες Αστυνομικοί θα συνεχίσουμε ανεπηρέαστοι το έργο της προσφοράς απέναντι στην κοινωνία, καταδικάζοντας κάθε συμπεριφορά που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Το ίδιο ζητάμε να πράξουν όλοι όσοι πιστεύουν και αγωνίζονται, μαζί με εμάς, για μια σύγχρονη Αστυνομία που θα λειτουργεί με επαγγελματισμό και ανεπηρέαστα από κάθε είδους παρεμβάσεις.

Όλοι οι πολίτες, "Επώνυμοι-Ανώνυμοι", "Γνωστοί-Άγνωστοι", είναι ίσοι απέναντι στο νόμο!!!”
 
Top