Ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης Junior έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο στις ΗΠΑ


Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και τα αδέρφια του που δεν μπορούν να πιστέψουν τον αναπάντεχο χαμό του



Το τελευταίο αντίο είπαν στην Μητρόπολη Αθηνών η οικογένεια και οι φίλοι του στον 34χρονο Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από την ζωή το περασμένο Σάββατο στις ΗΠΑ.

Η ναός είχει κατακλυστεί από πλήθος πολιτικών , στενών φίλων της οικογένειας και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου με το κλίμα να είναι βουβό.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και τα αδέρφια του που δεν μπορούν να πιστέψουν τον αναπάντεχο χαμό του.

Συγκλόνισε ο αδελφός του 34χρονου Σωκράτη, Κωνσταντίνος, στον επικήδειο για τον αδερφό του.«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια κ αγάπη, δεν σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες απο εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας».

Παρών και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Θρύλοι του ελληνικού αθλητισμού επίσης στην Μητρόπολη προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια Κόκκαλη. Μεταξύ αυτών, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και παλιοί παίκτες του Ολυμπιακού όπως οι Σίνισα Γκόγκιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Γιώργος Ανατολάκης. Από τον επιχειρηματικό κόσμο, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Μαριάννα Λάτση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Μιχάλης Σάλλας. 


















 












 
Top