Η μεγάλη έξοδος κορυφώνεται και η Αθήνα αδειάζει καθώς χιλιάδες αδειούχοι εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για τα ελληνικά νησιά και τους προορισμούς των διακοπών τους.

 Στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση ήταν αυξημένη από νωρίς το πρωί, αλλά την Παρασκευή το απόγευμα επικράτησε το αδιαχώρητο.

 Τα κατά τόπους λιμεναρχεία καλούν τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

 Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματισθεί 28 δρομολόγια, από τη Ραφήνα 10 δρομολόγια για τις Κυκλάδες και 4 για Μαρμάρι και από το Λαύριο 6.

 Χθες από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 25 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν για διάφορους προορισμούς του Αιγαίου 24.196 επιβάτες και 4.243 οχήματα.

 Ο σημερινός αριθμός θα είναι κατά πολύ αυξημένος.

 Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 13 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 5.636 επιβάτες με 1.121 οχήματα. Από το λιμένα του Λαυρίου πραγματοποιήθηκαν εχθές 6 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 1.389 επιβάτες με 402 οχήματα.

 
Top