Εν όψει των ακραίων καιρικών φαινομένων τα οποία προβλέπονται από την ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες όπου είχαν προγραμματιστεί οι εκδηλώσεις  για τον εορτασμό της επετείου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας στον Δήμο μας «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2018», αποφασίστηκε η αναβολή αυτών και ο επαναπρογραμματισμός τους,  σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων η τελετή κατάθεσης στεφάνων τις ίδιες ώρες (11.00΄π.μ.) και το  ίδιο τελετουργικό. 

Την ίδια μέρα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Καματερό Αμπελακίων η κεντρική εκδήλωση με αναπαράσταση της Ναυμαχίας και ρίψη στεφάνων στην θάλασσα κατά τις ίδιες ώρες (19.00΄μμ) και το ίδιο τελετουργικό.

Η τριήρης του Π.Ν. θα καταπλεύσει στο Καματερό από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου το πρωί και θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο 6 Οκτωβρίου  το πρωί, προκειμένου να είναι επισκέψιμη από το κοινό. 

  Να σημειωθεί ότι η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 27-9-2018 εκδήλωση με την μπάντα του Π.Ν. θα γίνει κανονικά στην αίθουσα Δημ. Μπόγρη στο Δημαρχείο Σαλαμίνας.

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας
ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

http://www.pireasnews.gr/
 
Top