Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός στην επανάληψη, καθώς έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο κερδίζοντας την Καβάλα με σκορ 3-1, χάρη στα γκολ των Φουστέρ (58'), Τζεμπούρ (64') και Μιραλάς (66'), κάνοντας το "14 στα 14" στον Ναό. "Nα 'τοι, να 'τοι οι Πρωταθλητές!", στο +13 ο Θρύλος από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ακούστηκαν αποδοκιμασίες για Ντουντού.


Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στην επανάληψη, έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας την Καβάλα με 3-1 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο (0-0), με τους ερυθρόλευκους να χάνουν ευκαιρίες κυρίως με τον δραστήριο Βέλγο στράικερ, αλλά στο δεύτερο μέσα σε οκτώ λεπτά σημειώθηκαν όλα τα γκολ της αναμέτρησης.


Ο Φουστέρ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 58' από ασίστ του Χολέμπας, στη συνέχεια η Καβάλα ισοφάρισε (63') από κόρνερ με τον Νικολάε, οι ερυθρόλευκοι πήραν άμεσα ξανά το προβάδισμα με εκπληκτική κεφαλιά του Τζεμπούρ (64') από σέντρα του Μανιάτη ενώ δύο λεπτά αργότερα (66') ο εκπληκτικός Μιραλάς έγραψε το 3-1 στην αναμέτρηση με άψογη προσπάθεια, δεχόμενος μία υπέροχη ασίστ από τον Νταβίδ. Ο κόσμος αποδοκίμασε τον Ντουντού, από την αρχή έως το τέλος, κάθε φορά που ο Βραζιλιάνος άγγιζε την μπάλα.


Ο Ολυμπιακός συνέχισε το απόλυτο και αήττητο σερί του στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς έκανε το "14 στα 14" στην Superleague, φτάνοντας τους 70 πόντους στην βαθμολογία της διοργάνωσης, με τους Πρωταθλητές Ελλάδος να βρίσκονται στο +13 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε στις Σέρρες από τον ουραγό Πανσερραϊκό με σκορ 1-0. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να διαθέτουν τόσο την καλύτερη επίθεση με 58 γκολ, όσο και την καλύτερη άμυνα (15 παθητικό) στον θεσμό, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην 38η Κούπα της ιστορίας τους. Επόμενος αντίπαλος για τους ερυθρόλευκους ο Ατρόμητος στο Περιστέρι την ερχόμενη Κυριακή (10/4).
http://www.pireasnews.gr/
 
Top