Τις διακοπές και την ξεκούραση από τα συνεχόμενα ματς σκέφτεται ο Ράφικ Τζιμπούρ, δηλώνοντας την ικανοποίησ'η του για την θετική ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας με την νίκη επί του ΠΑΣ.
«Μετά από 14 αγωνιστικές είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτόν μας. Τώρα που θα ξεκουραστούμε, θα παίξουμε ακόμη καλύτερα», τόνισε αρχικά ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ (2-0), και πρόσθεσε αναφερόμενος στο Europa League και τα διπλά ματς με τη Ρουμπίν Καζάν:
«Λυπηθήκαμε που αποκλειστήκαμε από το Champions League, αλλά και το Europa League έχει πολύ καλές ομάδες, όπως είναι και η Ρουμπίν Καζάν. Πρόκειται για ένα σύνολο με πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».
Τέλος, ο Τζιμπούρ έστειλε τις ευχές του στους φίλους της ομάδας: «Θέλω να δώσω ευχές σε όλους τους φιλάθλους, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, καθώς ξέρω ότι περνούν δύσκολες ώρες με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα. Εμείς από τη μεριά μας προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούν για να ξεφύγουν από αυτές τις δύσκολες στιγμές».
http://www.pireasnews.gr/
 
Top