Αποφασισμένοι να διατηρήσουν στο λιμάνι για ακόμη ένα χρόνο τον Ολοφ Μέλμπεργκ φέρονται στη διοίκηση του Ολυμπιακού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα καταθέσει πρόταση στον διεθνή Σουηδό αμυντικό.
Την πρόθεσή τους να κρατήσουν τον Όλοφ Μέλμπεργκ για έναν ακόμη χρόνο στο Λιμάνι, δείχνουν στην διοίκηση του Ολυμπιακού.

Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσφορά και την αυταπάρνηση που παρουσιάζει ο διεθνής Σουηδός στόπερ στους αγώνες του Θρύλου και φέρονται διατεθειμένοι να του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου, το οποίο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες προτίθενται σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταθέσουν πρόταση στον 34χρονο Σουηδό αμυντικό για επέκταση της συνεργασίας τους εώς τον Ιούνιο του 2013.


Από την πλευρά του, ο Όλοφ Μέλμπεργκ έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι επιθυμία του είναι να τελειώσει την πολύχρονη και επιτυχημένη του καριέρα στον Ολυμπιακό. Η αίσθηση, που επικρατεί, είναι ότι με λίγη καλή διάθεση, είναι πολύ πιθανό να προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο Όλοφ Μέλμπεργκ να ηγείται της οπισθοφυλακής του Θρύλου και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

www.katimagiko.gr
 
Top