ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιά θα κάνει την επίσημη έναρξη των Χειμερινών εκδηλώσεών του με αγιασμό, που θα τελέσει ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον πρωτ. π. Γεώργιος Μεταλληνός με θέμα "Ὀρθόδοξη Πίστη καί θετικές Ἐπιστῆμες" 
 ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιά πραγματοποιεί εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Ἰωάννη Κοντόπουλος, με θέμα "Ἐπιστήμη τῶν ἁγίων" 
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιά πραγματοποιεί εκδήλωση με ομιλητή το κ. Μιχαήλ Δερμιτζάκης και θέμα "Γεωλογικές προσεγγίσεις στήν Ἐξαήμερο τοῦ Μεγ. Βασιλείου" 
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιά πραγματοποιεί εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Κων/νο Πάγκαλο και θέμα "Τά ἐπιτεύγματα τῆς Ἰατρικῆς Γενετικῆς καί τά δεοντολογικά καί ήθικά θέματα πού ἐγείρονται ἀπ' αὐτά."
 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
Top