Η ενδεχόμενη καθαίρεση του δήμαρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκά Τζανή,εξαιτίας του επαγγελματικού ασυμβιβάστου έχει προκαλέσει όπως προαναφέραμε... μεγάλη κινητικότητα στην παράταξη της δημοτικής αρχής...για την κατάληψη της θέσης του δήμαρχου.
Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι και το όνομα του Αντιδήμαρχου της δημοτικής Αστυνομίας, του Νίκου Οικονόμακη, που δέχεται πιέσεις από πολλά στελέχη να ηγηθεί(εφόσον χηρέψει η θέση του δημάρχου) της παράταξης της δημοτικής αρχής.
Ο Νίκος Οικονόμακης που αποτελεί τον κύριο εκφραστή του Μανιάτικου στοιχείου  είναι  ιδιαιτέρα δημοφιλής στους δημότες και... έχει αναδειχτεί λόγω της δράσης του ...σε  θέση φυσικού ηγέτη της παράταξης της δημοτικής αρχής.
Άλλωστε αυτός ήταν ο "μπροστάρης" στην κίνηση των αντιδημάρχων..που απαίτησαν από τον Λουκά Τζανή...την "φυγή" του  Γενικού Γραμματέα του δήμου.
Επίσης στα "συν" του Νίκου Οικονόμακη είναι ότι έχει ισχυρές γνωριμίες και διασυνδέσεις στη πολιτική σκηνή της χώρας...καθώς και η στάση που έχει κρατήσει στο θέμα των απλήρωτων εργαζόμενων της δημοτικής επιχείρησης...παίρνοντας το μέρος τους..και όχι της διοίκησης της επιχείρησης...


 
Top