Τελικά η ξεφτίλα που έχει υποστεί ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας από τους βοναπαρτισμούς του δήμαρχου Λουκά Τζανή...δεν έχει τέλος!!!
Την προηγουμένη εβδόμαδα ανακοινώθηκε σε όλα τα ΜΜΕ ότι...ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νότης Μηταράκης  έδωσε το "πράσινο" φως στον ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ για την δημιουργία της πίστας FORMULA 1 στην Δραπετσώνα με διαδικασίες....FAST TRUCK!!!
ΌΜΩΣ...στις 8/9/2012 διαβάσαμε  ότι...ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νότης Μηταράκης  έδωσε το "πράσινο" φως ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ για την δημιουργία της πίστας FORMULA 1 ...στην ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ ΑΧΑΙΑΣ!!!!
Το καραγκιοζιλίκι δηλαδή πάει σύννεφο...
Εδώ...οι κύριοι της "τρικομματικής" κυβέρνησης... δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις ...οι 2 πίστες F1 στην Ελλάδα τους έλειπαν!!!
Όλες αυτές οι εξελίξεις που θυμίζουν ΤΣΙΡΚΟ...έχουν προβληματίσει τον ΜΕΓΙΣΤΟ... δήμαρχο Λουκά Τζανή ...που  πλέον σκέφτεται να ματαιώσει τα σχέδια της FORMULA 1...και να προωθήσει την δημιουργία παραρτήματος του τσίρκου MEDRANO στην Δραπετσώνα....

http://neakeratsiniou.blogspot.gr/2012/09/medrano.html
 
Top