Aπό εκεί που θα έπρεπε να πουν και ευχαριστώ στον... Giorgio που δεν έχασαν και το -16 του πρώτου αγώνα, είχαν απαίτηση να κερδίσουν κιόλας! Πάντως για τον... τραγικό Μητσάρα, δεν έγινε ουσιαστική αναφορά!



Αλλά ας δούμε πως σχολιάζουν τα πράσινα ΜΜΕ την ήττα που τους κρατάει σταθερά... τέταρτους στον όμιλο.



leoforos.gr : Τσάμπα ήττα




Μπορεί να έπαιξε ένα δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός, αλλά ακόμη και έτσι έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη στο Μιλάνο (77-75)

Τη μισή σοβαρότητα που έδειξε στο 4ο δεκάλεπτο να έδειχνε και στις άλλες τρεις περιόδους ο Παναθηναϊκός θα είχε φύγει νικητής από το Μιλάνο.



prasinanea.gr : Όταν αργείς να παίξεις...



Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στο β' ημίχρονο, βελτιώθηκε σε άμυνα και επίθεση, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τη Μιλάνο στο καλάθι με 77-75. Υπερασπίστηκε το +16 του αγώνα του πρώτου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε διπρόσωπος στο Μιλάνο και του στοίχισε το νωθρό του ξεκίνημα στο α' ημίχρονο, όταν η Αρμάνι βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 18 πόντους διαφορά.



prasini.gr : Έχασε ένα ημίχρονο και… τη νίκη (photos)



Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε άσχημα, έφτασε… στη βρύση, αλλά δεν ήπιε νερό στο τέλος, χάνοντας από την Αρμάνι Μιλάνο με 77-75.

Συντάκτης Πράσινη

Αν και βρέθηκε να χάνει με 18 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και με 16 στην Τρίτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «μαζέψει» την διαφορά, αλλά όχι και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, που κέρδισε τελικά με 77-75 στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο Top-16 της Ευρωλίγκας…



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/02/blog-post_28.html
 
Top