Σε ένα ματς… θρίλερ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε στο «νήμα» τη νίκη (94-93) από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με τον Τεόντοσιτς κορυφαίο και τον Τζάκσον να έχει... «κρύο αίμα» από τη γραμμή 4’’ πριν το φινάλε.



Σε ανισόρροπο παιχνίδι, ο Μίλος Τεόντοσιτς σκόραρε 15 από τους 25 πόντους του, στην τελευταία περίοδο και ηγήθηκε της ΤΣΣΚΑ επί της Λοκομοτίβ, στην 8η αγωνιστική του ΤΟΡ16, ενώ ο Γιασάιτις αστόχησε στην εκπνοή.



Η ισορροπία δεν ήταν χαρακτηριστικό κανενός, για αυτό και υπήρχε έντονο ενδιαφέρον. Το μπάσκετ μπορεί να μην αποθεώθηκε (υπό την έννοια των plays), αλλά ήταν από τα παιχνίδια που λατρεύουν οι απανταχού φαν, με ανατροπές και ενδιαφέρον έως το τέλος.



Η ΤΣΣΚΑ επιβλήθηκε τελικά της Λοκομοτίβ Κουμπάν, γιατί ο Μίλος Τεόντοσιτς σκόραρε τους 15 τελευταίους πόντους της ομάδας του και κέρδισε το φάουλ που... έστειλε τον Άαρον Τζάκσον στη γραμμή των βολών (ο Σέρβος έδειξε να 'χει χτυπήσει στο χέρι). Ο Αμερικανός ευστόχησε, ο Σίμας Γιασάιτις αστόχησε στην εκπνοή και κάπως έτσι η "ομάδα του στρατού" έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο ΣΤ' όμιλο.



Τα δεκάλεπτα: 29-18, 48-40, 68-68, 94-93.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/02/blog-post_5489.html
 
Top