Ο… σβούρας των ευρωπαϊκών παρκέ, Μπο ΜακΚάλεμπ, μιλάει στο "onsports.gr" για την κρίσιμη αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη με τον Ολυμπιακό και... προειδοποιεί τους ερυθρόλευκους ότι τα πράγματα για αυτούς θα είναι πολύ πιο δύσκολα από το παιχνίδι στο ΣΕΦ.



Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν επικρατήσει 95-82 των Τούρκων στην πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκας μέσα στο ΣΕΦ, αλλά σύμφωνα με τον Αμερικανό, με σκοπιανό διαβατήριο, γκαρντ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η «Φενέρ» έχει δείξει βελτίωση από τότε.



Και πράγματι, τη στιγμή που ξεκίνησε με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, προχώρησε με τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες και με ρεκόρ 3-4 βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.



Ο ίδιος ο 28χρονος άσος της αντιπάλου του Ολυμπιακού είναι από τους καλύτερους και συνάμα πιο θεαματικούς παίκτες της με 11.6 πόντους (69% στα δίποντα, 40.6% στα τρίποντα και 70.9% στις βολές), 3.8 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.5 κλεψίματα σε 17 ματς της φετινής Ευρωλίγκας, έχοντας ξεκινήσει τα εννιά από αυτά σας βασικός.



«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως κάθε άλλο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Χάσαμε από αυτούς στον πρώτο αγώνα στην έδρα τους, αλλά τώρα παίζουμε πολύ καλύτερα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη», ήταν η δήλωση του ΜακΚάλεμπ.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/02/blog-post_6910.html
 
Top