Ο Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο, ενώ αναφέρθηκε και στην αποψινή (20:00, ΔΤ) αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Πόλη με τη Φενέρ.



Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Παπανικολάου στον "Sentra FM 103.3":



«Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ρυθμό χθες απέναντι σε μια ομάδα που έχει βελτιωθεί πολύ και έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Η Αρμάνι παίζει πολύ πιο γρήγορα και εκτελεί σε πρώτο χρόνο κυρίως την έδρα της. Πήρε τον ρυθμό, έβαλε τα σουτ, είχε και φασαρία το γήπεδο… Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός το πάλεψε, γύρισε το ματς, είχε ψυχραιμία και έκανε σετ παιχνίδι, αλλά έμεινε από βενζίνη. Άργησε λίγο αυτή η επιστροφή. Το σημαντικό είναι πως ο Παναθηναϊκός, μια τόσο δομημένη ομάδα, δύσκολα θα συντριβεί, αλλά και δύσκολα θα καθαρίσει με διαφορά κάποιο ματς», δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε...



Για το μέλλον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού: «Είναι μεγάλη η συνέχεια. Πολλές φορές κάνουμε υπολογισμούς, αλλά τώρα είναι πρώιμοι. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μπάσκετ. Άμα ήξερα τι θα γίνει αύριο κάθε εβδομάδα θα πήγαινα... ταμείο. Έχεις πληροφορίες, ένστικτο, αλλά μέσα στο γήπεδο όλα αλλάζουν. Μια χρονιά που ήμουν στον Παναθηναϊκό είχαμε ξεκινήσει με 0-3 και μετά κάναμε το 3 στα 3 και όχι απλά περάσαμε, αλλά περάσαμε και πρώτοι, καθώς ευνόησαν και τα άλλα αποτελέσματα. Ποτέ δεν ξέρεις λοιπόν, τι σου ξημερώνει. Δεν πρέπει ούτε να ενθουσιάζεσαι, ούτε να απογοητεύεσαι. Κι αυτό θα γίνει τώρα στον Παναθηναϊκό. Θα δουν τα λάθη τους και θα προχωρήσουν. Το έχουν ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν».



Για την προσθήκη του Ράιτ: «Είναι παίκτης που δίνει αυτό το έξτρα, γιατί όσο καλά δομημένη κι αν είναι η ομάδα, πάντα χρειάζεται έναν παίκτη με ταλέντο που θα πάρει πρωτοβουλία για το κάτι παραπάνω. Ο τεράστιος Διαμαντίδης είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και χρειάζεται κάποιον δίπλα του να παίξει πιο γρήγορα. Ταιριάζουν οι δυο τους και μπορεί να τον αξιοποιήσει».



Για το αποψινό ματς του Ολυμπιακού στη Φενέρ: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη Φενέρ, που θέλει να πιάσει τόπο η νίκη της περασμένης αγωνιστικής. Τώρα θα έχει καλύτερη ψυχολογία, γιατί με τον Παναθηναϊκό είχε μόνο πολλή πίεση. Θα μπει φουριόζα λοιπόν, να πιέσει. Έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα, κάτι που αρέσει στον Ομπράντοβιτς. Ο Ολυμπιακός από την άλλη ξεκίνησε εντυπωσιακά, έχει μεγάλους παίκτες με προεξέχοντα τον Βασίλη Σπανούλη και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό κοιτά κάθε ματς ξεχωριστά. Η ψυχολογία είναι υπέρ της Φενέρ, αλλά μπάσκετ είναι και ποτέ δεν ξέρουμε...».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/02/blog-post_713.html
 
Top