Το καλύτερο για να νικήσει, στον πρώτο από τους επτά… τελικούς που απομένουν στο Top 16 θα κάνει κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο "sportfm.gr" ο Βαγγέλης Μάντζαρης.



Ο Ολυμπιακός επισκέπτεται για δεύτερη φορά φέτος (προηγήθηκε το νικηφόρο ματς κόντρα στην Γαλατάσαραϊ) την… αγαπημένη του Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας. Σε ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικών συνθηκών, αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του… Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με στόχο ένα μεγάλο «διπλό», που θα του ανοίξει διάπλατα, αρχικά τον δρόμο της πρόκρισης στα προημιτελικά και θα του επιτρέψει να βάλει στέρεες βάσεις, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.



Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του, γνωρίζουν τις δυσκολίες της αποστολής, αλλά και τις διαφοροποιήσεις που υπάρχουν σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης, πραγματοποίησαν, κατά γενική ομολογία, το καλύτερό τους φετινό παιχνίδι. «Είναι ποιοτική ομάδα στην επίθεση, αλλά υστερεί στην άμυνα και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε», τόνισε ο Έλληνας γκαρντ λίγο μετά την άφιξη της αποστολής στην Κωνσταντινούπολη.



Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η παρουσία του Ομπράντοβιτς στον πάγκο, αποτελεί κίνητρο, αλλά δεν αλλάζει κάτι στην προσπάθεια που θα έκαναν, έτσι και αλλιώς, οι ερυθρόλευκοι.



Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Βαγγέλη Μάντζαρη:









http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/02/blog-post_1705.html
 
Top