Στο Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών που θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Μαρτίου προκρίθηκε ο Ολυμπιακός κερδίζοντας με 3-2 την ΑΕΚ στον προημιτελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη. Η ομάδα μας πέτυχε σπουδαία ανατροπή αφού έχανε με 2-0 αλλά με ψυχή και καλή άμυνα κέρδισε με 3-2 και προκρίθηκε για 8η φορά σε τελική φάση διεκδικώντας παράλληλα το 4ο συνεχόμενο Κύπελλο.



Ο Ολυμπιακός με την βοήθεια του κόσμου που έδωσε βροντερό παρών στο Ρέντη έδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα και δίκαια πήρε την πρόκριση στην τελική φάση όπου έχουν προκριθεί επίσης ο Παναθηναϊκός, ο Πανναξιακός και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Οι παίκτριες μας μπορεί να έχασαν τα δυο πρώτα σετ, το 2ο στο νήμα, αλλά ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και οδήγησαν τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Εκεί ήταν εκπληκτικές και προηγήθηκαν με 7-1 με την ΑΕΚ να μην μπορεί να αντιδράσει...



Το παρών στο γήπεδο έδωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, ο Ταμίας του ΔΣ Δήμος Λαζαρίδης και το μέλος Νίκος Σκανδαλάκης.



Ο τεχνικός μας Γιάννης Νικολάκης είπε μετά από το ματς: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια. Αξίζουν πολλά μπράβο γι’ αυτό που πέτυχαν. Βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ είχαν ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο αλλά τα κατάφεραν. Πέτυχαν μια σπουδαία ανατροπή και πήραν μια από τις πιο σημαντικές νίκες των τελευταίων χρόνων. Πριν από το παιχνίδι είχα ζητήσει τρία πράγματα από τις παίκτριες μου. Πάθος, υπομονή και συγκέντρωση. Τα κορίτσια τα κατάφεραν περίφημα. Η ομάδα προκρίθηκε στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 4ο Κύπελλο της ιστορίας της. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο. Μας έδωσε ώθηση με τις φωνές του και ήταν ο έβδομος παίκτης μας. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί έδωσε ρυθμό στην ομάδα μας και τον θέλουμε πάλι εδώ την Τετάρτη αφού παίζουμε ένα εξίσου σημαντικό αγώνα με την ΑΕΚ»



Η Ράντι Τένεβα από την πλευρά της σημείωσε: «Είμαστε ευτυχισμένες που πήραμε τη νίκη και την πρόκριση. Η ομάδα μας δεν ήταν τόσο καλή στα 2 πρώτα σετ αλλά στη συνέχεια βελτιώσαμε πολύ την άμυνα μας ανέβηκε η ψυχολογία μας και κερδίσαμε. Είναι μεγάλη υπόθεση να ανατρέπεις ένα παιχνίδι από το 2-0 κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Ειδικά η Κάταλιν μας βοήθησε πάρα πολύ. Η ομάδα έβγαλε ψυχή. Αποκλείσαμε τα Βριλήσσια και την ΑΕΚ αλλά δεν πήραμε ακόμη το Κύπελλο. Θέλουμε άλλες δυο νίκες στο Φάιναλ Φορ για να πάρουμε και πάλι τον τίτλο».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top