Η πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας πλησιάζει, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει αύριο στη μάχη των ομίλων της διοργάνωσης κόντρα στην Βαλένθια εκτός έδρας.



Οι Ισπανοί τρέφουν μεγάλο σεβασμό τόσο για το Θρύλο, όσο και για τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, με τον Ρομέιν Σάτο να λέει πως η ομάδα του έχει τον τρόπο να σταματήσει τις επιθέσεις του "Kill Bill".



Χαρακτηριστικά, ο Σάτο δήλωσε:



«Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε. Για να αναχαιτίσουμε τον Σπανούλη χρειάζεται ομαδική δουλειά. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό», είπε αρχικά, ενώ μίλησε και για τον πρώην συμπαίκτη του και νυν ερυθρόλευκο, Όλιβερ Λαφαγιέτ:



«Όλοι τον ξέρουμε. Ξέρουμε τι είδους παίκτης είναι και πώς του αρέσει να παίζει. Χρειάζεται χώρους για να το κάνει. Δεν θα τους δώσω. Αν είμαι αγχωμένος; Όχι. Νιώθω πως έχω τεράστιο κίνητρο».



Όσον αφορά τον τρόπο που αγωνίζεται η Βαλένθια:



«Η έξτρα πάσα είναι το πλεονέκτημα μας. Γενικά, η επίθεση δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Η άμυνα μπορεί να γίνει, αν δεν έχουμε αυτοσυγκέντρωση, αν δεν βγάλουμε ενέργεια. Αν όμως, δεν σταματήσουμε τον αντίπαλο μας, δεν έχουμε τύχη».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/blog-post_516.html
 
Top