Η Νova ανακοίνωσε τις μεταδόσεις της 13ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα!



Αναλυτικά η ανακοίνωση:




Παρασκευή 3 Απριλίου, 20:00 Novasports 2 και Novasports 2 HD



Η καθοριστική αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον εκτός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη ρωσική ομάδα, για την 13η και προτελευταία αγωνιστική του Top-16 της Euroleague Basketball. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής. Το παιχνίδι θα καλυφθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.



Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague Basketball. Η αυλαία ανοίγει την Πέμπτη 2 Απριλίου με τις αναμετρήσεις Νίζνι – Ουνικάχα Μάλαγα, Μακάμπι Ελέκτρα – Γαλατασαράι, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης και Λαμποράλ Κούτσα – Φενερμπαχτσέ Ούλκερ. Τέλος, την Παρασκευή 3 Απριλίου, εκτός από τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός θα πραγματοποιηθούν και τα παιχνίδια Ζαλγκίρις Κάουνας – Ερυθρός Αστέρας και Αναντόλου Εφές – Αρμάνι Μιλάνο.



Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, θα αναλύσει την αγωνιστική δράση, με πλούσια ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Η «Super Euroleague» την Πέμπτη 2 Απριλίου θα προβληθεί στις 23:30 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και την Παρασκευή 3 Απριλίου θα μεταδοθεί στις 22:00 από το Novasports 2 και Novasports 2 HD.



Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:


Πέμπτη 2 Απριλίου

20:00 Νίζνι – Ουνικάχα Μάλαγα, σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου από το Novasports 4

21:05 Μακάμπι Ελέκτρα - Γαλατασαράι, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από το Novasports 3

21:45 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr

22:00 Λαμποράλ Κούτσα – Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

23:30 Super Euroleague με το Γιώργο Συρίγο, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD



Παρασκευή 3 Απριλίου

19:45 Ζαλγκίρις Κάουνας – Ερυθρός Αστέρας, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από το Novasports 4

20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ηχητικά από το Novasports.gr

21:45 Αναντόλου Εφές – Αρμάνι Μιλάνο, σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη από το Novasports 3

22:00 Super Euroleague με το Γιώργο Συρίγο, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD



Novasports. Όλα για την ομάδα σου!










http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/13-16-nova.html
 
Top