Η μεταγραφολογία έχει ήδη ξεκινήσει για τον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους της ομάδας να ξεκαθαρίζουν ότι ο Περέιρα θα είναι αυτός που θα ...ορίσει τους στόχους.



Αυτή τη στιγμή, οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, με τον Πορτογάλο τεχνικό και τους παίκτες του να έχουν στο μυαλό τους μόνο πως θα φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που... «καίει» τους πρωταθλητές Ελλάδας.



Ωστόσο, τα ονόματα που αφορούν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει να ...«παίζουν» πριν την ώρα τους, ενώ από την ομάδα ξεκαθαρίζουν ότι... «ο Περέιρα είναι αυτός που θα ορίσει τους στόχους».



Σύμφωνα με το «Γαύρο», μάλιστα, στο Λιμάνι ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει θέμα με κανέναν παίκτη από όσουα "ακούγονται".



Η ενημέρωση που υπάρχει, μάλιστα, είναι ότι κάποια στιγμή το Πάσχα θα υπάρξει συνάντηση ώστε να τεθούν οι στόχοι αλλά κι οι προτεραιότητες. Ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα βιαστικός ενώ αναμένεται να δούμε τι θα γίνει και σε υποθέσεις όπως αυτές με τους Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς και Μήτρογλου.



Υπάρχουν και οι τέσσερις Μπεν, Ολαϊτάν, Κολοβός και Πελέ, οι οποίοι εξετάζονται στενά από τους συνεργάτες του Περέιρα ώστε να ξεκαθαριστεί αν θα έχουν θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν ή όχι, όπως αναφέραμε νωρίτερα.



Όπως και να έχει, χρειάζεται υπομονή στο θέμα των μεταγραφών - κάτι που είναι και απόλυτα λογικό.






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/blog-post_9325.html
 
Top