Ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει στον Ολυμπιακό, όμως πολλά θα κριθούν από την παρουσία που θα έχουν ορισμένοι παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν.



Την απόκτηση 3-4 εξαιρετικών ποδοσφαιριστών από τον Ολυμπιακό προανήγγειλε πριν λίγες μέρες ο Πιέρ Ισά στην πρόσφατη ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους που παρακολουθούν το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, όπως σας ενημερώσαμε.



Για αυτό τον λόγο ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας μαζί με τον σκάουτερ του συλλόγου, Χουάνχο Λορένθο, φέρονται να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών όπως ο Μασουακού και ο Ελαμπντελαουί που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην πρώτη τους χρονιά με τα ερυθρόλευκα.



Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μετά το Πάσχα, όταν και αναμένεται να υπάρξει σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό για όλα τα ζητήματα (μεταγραφές, εξέταση της πορείας των δανεικών και τις επόμενες προσθαφαιρέσεις).



Μέχρι τότε, όπως είναι φυσικό, κρίνονται οι παίκτες που είναι αυτήν την στιγμή στο ρόστερ, που έχει στη διάθεσή του ο Βίτορ Περέιρα και εκείνοι που είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες.



Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να κάνει ένα… ξεσκαρτάρισμα εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αλλά πολλά ζητήματα είναι ανοιχτά, όπως το θέμα του επιθετικού και η παραμονή του Κώστα Μήτρογλου.






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/blog-post_5579.html
 
Top