Η σχεδόν βέβαιη αποχώρηση του Αφελάι και η επισφαλής παρουσία του Ντουρμάζ στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν, αναγκάζει τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν ενίσχυση για τα άκρα της γραμμής κρούσης.



Ήδη, μάλιστα, έχουν ακουσθεί μερικά ονόματα ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως αυτό του Βλάντιμιρ Βάις, που θα μπορούσε να επιστρέψει στο Λιμάνι, μέσω του μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ερυθρόλευκους.



Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική... επιστροφή που μπορεί να συζητηθεί για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ακόμα ένας παίκτης που θα γύριζε ευχαρίστως στο Λιμάνι και λέγεται ότι αργά ή σύντομα θα ρίξει... γέφυρες επικοινωνίας προς τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportdog.gr".



Ο λόγος για τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος εδώ και δύο μήνες αγωνίζεται στη βελγική Λόκερεν ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Αλγερινός μέσος θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα έκανε τα πάντα για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.



Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι έχει παραδεχθεί δημόσια ότι ήταν λάθος του η απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.



Το θέμα, βεβαίως, είναι αν η ερυθρόλευκη διοίκηση και προσωπικά ο Βίτορ Περέιρα ενδιαφέρονται για την επιστροφή του Αμπντούν, μιας και είναι δεδομένη η επιθυμία στο Λιμάνι να αποκτηθούν τοπ κλας ποδοσφαιριστές από την αγορά του εξωτερικού, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Πιερ Ισά.






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/blog-post_1913.html
 
Top