Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό με τους Σπανούλη, Σλούκα και Πέτγουεϊ που επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και αύριο θα κριθεί αν θα είναι απόλυτα έτοιμοι να αγωνιστούν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.



Με τους πιο ευχάριστους οιωνούς άρχισε η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση της Παρασκευής (03/04) με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.



Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας και Μπρεντ Πέτγουεϊ προπονήθηκαν μετά από αρκετές μέρες κανονικά χωρίς να νιώσουν την παραμικρή ενόχληση, πήραν μέρος στις ασκήσεις με επαφές και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα να συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την ρωσική πρωτεύουσα.



Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει τυχών υποτροπή κάποιου τραυματισμού για κανέναν παίκτη του, όπως έχει τονίσει πολλές φορές, θα περιμένει και την αυριανή, τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της ομάδας για να δει σε τι κατάσταση είναι οι τρεις παίκτες και να αποφασίσει για το αν θα τους βάλει στην δωδεκάδα του αγώνα.



Οι πιθανότητες πάντως είναι πλέον υπέρ τους, με εξαίρεση τον Πέτγουεϊ, που έχει μείνει μεγαλύτερο διάστημα εκτός και δεν έχει ρυθμό και φυσική κατάσταση.



Αντίθετα με τους τρεις, δεν υπολογίζεται ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, που συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και αποδείχθηκε πολύ σοβαρότερη απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/blog-post_3763.html
 
Top