Ολυμπιακός δίκαια επικράτησε της Βέροιας και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.Ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, θέλοντας να «καθαρίσει» από νωρίς. Έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος, είχε ψηλά τις γραμμές του και πίεζε για το γκολ. Κυρίως από δεξιά με τον Σεμπά να κάνει σχεδόν ότι θέλει.
Τι και αν ετοιμάζεται να πει αντίο. Ο αρχηγός, όσο φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα, θα τα δίνει όλα. Και θα επιτελεί το καθήκον του. Θα συμβάλλει καθοριστικά για να παίρνει τις νίκες ο Ολυμπιακός. Όλα αυτά ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς τα έκανε στη Βέροια και ο πρωτοπόρος πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.
Είχε προηγηθεί με τον Φορτούνη αλλά η γηπεδούχος είχε ισοφαρίσει με τον Σαρπόνγκ. Οι φιλοξενούμενοι, στην αναμέτρηση με την οποία «έπεσε η αυλαία» της 18ης αγωνιστικής στη Super League, έχασαν αρκετές ευκαιρίες να «κλειδώσουν» νωρίτερα τη νίκη και με πιο μεγάλη διαφορά.
Όπως και να'χει πανηγύρισαν την 6η νίκη τους μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» και τη 14η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια με τη Βέροια. Η οποία – με υπηρεσιακό προπονητή τον Τόλη Τερζή, αντί του Θωμά Γράφα που αποχώρησε - παραμένει προτελευταία με 13 πόντους.
http://www.pireasnews.gr/2017/01/1-2_30.html
 
Top