Η επιστροφή των νικητριών!
Η αποστολή του Ολυμπιακού, αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/1) από το Τσανάκαλε και το βράδυ αναμένεται η άφιξη της στην Αθήνα.  Ο Θρύλος πραγματοποίησε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Τουρκία ωστόσο έχει διανύσει την μισή απόσταση για να φτάσει στους «8» του Cev Challenge Cup. Την άλλη μισή θα χρειαστεί να την πραγματοποιήσει στις 7 Φεβρουαρίου στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο Ρέντη και θα κρίνει την πρόκριση.  Στο γεγονός αυτό στάθηκαν με δηλώσεις του στο osfp.gr η Κατερίνα Γιώτα, και η Άνα Λαζάρεβιτς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των αθλητριών του Θρύλου:
ΣΑΣΚΙΑ ΧΙΠΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενη  για τη νίκη αυτή. Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες όπως στο Βουκουρέστι. Στο 3ο και στο 4ο σετ δεν ξέρω τι συνέβη αλλά μετά από αυτό το… τάιμ άουτ επιστρέψαμε δυναμικά. Παίξαμε ως ομάδα και για αυτό ήταν μια εξαιρετική νίκη με συνολική προσπάθεια μέσα σε μια δύσκολη έδρα.  Δεν κάναμε κάτι ουσιαστικό όμως, πρέπει και στην Αθήνα να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Για αυτό περιμένουμε τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το Ρέντη, γιατί τους χρειαζόμαστε».
ΑΝΑ ΛΑΖΑΡΕΒΙΤΣ: «Είναι μια μεγάλη νίκη για την ομάδα και τον σύλλογο. Δείξαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και να αγωνιστούμε στο ίδιο επίπεδο. Πολεμήσαμε ως ομάδα. Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε πολύ καλά. Στη συνέχεια δεν σταματήσαμε να παλεύουμε αλλά παίξαμε άσχημα. Ήμουν σίγουρη ότι θα κερδίσουμε και είναι πολύ σημαντικό ότι στο τάι μπρεικ μέσα σε αυτή την έδρα με τόσους φιλάθλους απέναντι μας τα καταφέραμε. Δεν κάναμε κάτι ακόμα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίξουμε ακόμα καλύτερα στον επαναληπτικό στο Ρέντη. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να προχωρήσουμε».
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΩΤΑ: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στον αγώνα και παραμείναμε απόλυτα συγκεντρωμένες στα δυο πρώτα σετ, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Τσανάκαλε. Στο 3ο σετ δεν κρατήσαμε τον ίδιο ρυθμό και ο αντίπαλός μας αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει. Όμως στο τάι μπρέικ δείξαμε τι μέταλλο και χαρακτήρα έχει η ομάδα μας, φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η αποστολή μας εδώ στο Τσανάκαλε είναι επιτυχημένη αφού πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας που ήταν η νίκη ωστόσο η δουλειά μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και θα χρειαστούμε ένα ακόμα βήμα για να περάσουμε στους «8». Ελπίζουμε ότι στις 7 Φεβρουαρίου, μαζί με τον κόσμο μας θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε εμείς, που θα σφραγίσουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, παίρνοντας μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση».
 
http://www.pireasnews.gr/2017/01/blog-post_602.html
 
Top