Η αναμέτρηση του Εθνικού με τη Γλυφάδα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, με την οποία ολοκληρώνεται αύριο ο α΄ γύρος της κανονικής περιόδου στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Οι δύο ομάδες, που αναμετρώνται στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση της κατάταξης και ο νικητής του παιχνιδιού θα κάνει σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Να σημειωθεί ότι ο ΑΝΟΓ είναι αήττητος στα τελευταία πέντε ματς (τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία), ενώ αντίθετα ο «αυτοκράτορας» παρουσιάζει κάμψη στην απόδοσή του το τελευταίο διάστημα, με μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγώνες (κι αυτή δύσκολα επί του ουραγού ΝΟ Καλαμακίου).
Ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Χίο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν και πάλι εύκολο έργο και θα συμπληρώσουν τον εντυπωσιακό αριθμό των 100 συνεχόμενων νικών στην κανονική περίοδο της Α1, ένα σερί που ξεκίνησε από την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2011-12, κι αφού είχε προηγηθεί μία ήττα 8-7 από τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό, στις 28 Απριλίου 2012. Έκτοτε οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν με το απόλυτο νικών την κανονική περίοδο τεσσάρων πρωταθλημάτων και συνεχίζουν ακάθεκτοι και φέτος.
http://www.pireasnews.gr/2017/01/100.html
 
Top