Επανεκλογή του Θεόδωρου Μερεντίτη στη θέση του Προέδρου

Σε κλίμα συναίνεσης και χωρίς αλλαγές το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού εξέλεξε χθες Κυριακή, το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου για το δεύτερο μισό της δημοτικής περιόδου 2014-2019. 
Στην ειδική συνεδρίαση που προήδρευσε ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, τα μέλη του σώματος επανεξέλεξαν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Θεόδωρο Μερεντίτη. Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης αναφέρθηκε στο ήθος και την εμπειρία του, τα οποία, όπως είπε, θα συμβάλλουν στην συναινετική λειτουργία του σώματος με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πόλης. Αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο Νεκτάριος Τσίρμπας από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «Εδώ Κορυδαλλός» και γραμματέας η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Πάμε Αλλιώς» Μαρία Καλαμάρη. 
Ο κ. Μερεντίτης, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και την παράταξη του για την τιμητική πρόταση και το σώμα για την εκλογή του, ανέφερε εκ μέρους του προεδρείου, ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί συναινετικά, περιφρουρώντας παράλληλα τις δημοκρατικές διαδικασίες.  
Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν ως τακτικά οι δημοτικοί σύμβουλοι: Ελένη Γαλανοπούλου, Βασίλης Συγλέτος, Ελευθερία Κωτσίδου, Μιχάλης Λώνας, Μαρία Διακάτου (πλειοψηφία) και Νίκος Χουρσαλάς, Γιώργος Βιδάλης, Καίτη Κυλάκου (μειοψηφία). Αναπληρωματικά: Μαρία Γιαννακάκη, Γιάννης Πάχος, Δημήτρης Χριστοφορίδης (πλειοψηφία), Γιάννης Μελάς και Κώστας Σπέης (μειοψηφία). Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι: Ελένη Γαλανοπούλου, Βασίλης Συγλέτος, Γιάννης Πάχος, Μαρία Γιαννακάκη, Ανδρέας Καπιτσίνος (πλειοψηφία), Γιώργος Γκόγκος, Αλέξης Θανόπουλος, Ηλίας Κρούπης (μειοψηφία). Αναπληρωματικά: Μαρία Διακάτου, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, Μιχάλης Ευθυμιάδης (πλειοψηφία), Γιώργος Βιδάλης και Ελευθερία Παπουτσιδάκη (μειοψηφία). 

http://www.pireasnews.gr/
 
Top