Ο Ολυμπιακός  πήρε την πρόκριση για τους 16 του Europa League, με το επιβλητικό 3-0 επί της Οσμάνλισπορ! Prince of Persia ο Ανσαριφάρντ με δύο γκολ, το άλλο ο Ελιουνούσι.

ο "Osmanli Stadium" ο Ολυμπιακός έψαχνε το αποτέλεσμα που θα του έδινε την πρόκριση στους 16 του Europa League κόντρα στην Οσμάνλισπορ και μετά το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Φάληρο.

Ο Πάουλο Μπέντο διατήρησε το 4-2-3-1 και επέλεξε τον Ανσαριφάρντ ως αντικαταστάτη του Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Ντα Κόστα κάλυψε το κενό του τιμωρημένου Βιάνα, που αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι.


Για τους γηπεδούχους, ο Μουσταφά Ακτσάι προτίμησε επίσης μια διάταξη 4-2-3-1 και συγκριτικά με το πρώτο ματς, αυτή τη φορά έδωσε φανέλα βασικού στους Μάχερ και Ουεμπό.


Το πρώτο ημίχρονο έκρυβε επιφυλακτικότητα για τις δύο ομάδες και λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις εστίες των Καρτσεμάρσκας και Λεάλι. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ανσαριφάρντ βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, ο Ελιουνούσι σκόραρε ανήμερα των γενεθλίων του και ο Ολυμπιακός άλωσε το "Osmanli Stadium", παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League με το επιβλητικό 3-0 επί της Οσμάνλισπορ.

Γήπεδο: "Osmanli Stadium"

Διαιτητής: István Vad (HUN)
Βοηθοί: Istvan Albert (HUN), Peter Berettyán (HUN)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Jozsef Erdos (HUN), Sandor Szabo (HUN)
Τέταρτος διαιτητής: László Viszokai (HUN)

Οσμάνλισπορ (Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς,Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο (66' Μπαγίρ), Εν' Ντιάιγ, Τσαγκιράν (74' Γκιουβέν), Ρεγκατέν (75' Ντελάρζ), Μάχερ, Μπιφουμά, Ουεμπό.
Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Μαρτίνς (66' Ανδρούτσος), Ρέτσος, Φορτούνης (86' Ρομαό), Ελιουνούσι (81' Μανθάτης), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

Γκολ: - / 47' & 86' Ανσαριφάρντ, 70' Ελιουνούσι
Κάρτες: 67' Μάχερ, 90+3' Μπιφουμά / -
http://www.pireasnews.gr/2017/02/16-europa-league-3-0.html
 
Top