Ένα freak αυτογκόλ με διπλό λάθος των Γιαννιώτη-Βούκοβιτς έδωσε στον ΠΑΟΚ μεγάλη νίκη με 1-0 στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού. Καλύτερες και περισσότερες οι ευκαιρίες των ερυθρόλευκών, ο Πασχαλάκης είπε "όχι" σε όλες, με τον Χασάν να είναι μοιραίος....

Ο ΠΑΟΚ "απέδρασε" από το Φάληρο. Ο Δικέφαλος είπε "ευχαριστώ" στο δώρο που του έκαναν  οι  Γιαννιώτης-Βούκοβιτς  να τον βάλουν μπροστά στο σκορ και είδε τις αποκρούσεις του Πασχαλάκη να του δίνουν ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Ο Ολυμπιακός πέρυσι δεν ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, αλλά τον είχε νικήσει με 1-0 στο γήπεδό του χάρις σε γκολ του Ένχελς μετά από αβίαστο λάθος του Σαμπράνο. Φέτος στο ίδιο γήπεδο ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να βρει γκολ νίκης μετά από λάθος του αντιπάλου. Ο Γιαννιώτης το άρχισε, ο Βούκοβιτς το ολοκλήρωσε και δύο ερυθρόλευκοι χωρίς πίεση, αβίαστα, έδωσαν στον Δικέφαλο το προβάδισμα που κράτησε μέχρι το τέλος, χωρίς να έχει έστω μία τελική στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πασχαλάκης κράτησε όρθια την ομάδα του Λουτσέσκου, που δέχθηκε μεγάλη πίεση στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και πήρε ένα μεγάλο διπλό χωρίς στην ουσία να έχει ευκαιρία στο Φάληρο. Ο ΠΑΟΚ στην ουσία δεν βρήκε ποτέ απαντήσεις για το παιχνίδι του Ποντένσε, έχασε αμέτρητες μονομαχίες στα στημένα, αλλά έφυγε με μια τεράστια νίκη και έβαλε "από κάτω" τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.
 
Top